Flowcamper

Instapmodel van Flowcamper

Campers

In Duitsland gaat hij vanaf € 39.000 euro kosten. Wij moeten daar onze bpm nog bij optellen. De nieuwe Flowcamper Space van Vanufaktur heeft de T6 als basis. De meubels zijn uitneembare modules.

Flowcamper keukenoduleTot vijf slaapplaatsen

Achter de chauffeursstoel staat de keukenmodule. Die bevat een compressor koelbox met een inhoud van 25 liter, een metalen wasbakje en twee jerrycans van 12 liter elk voor schoon en vuil water. Er is ook een kookpitje op gas. Daar komt in hetzelfde hout een vloer en een draaibare tafel bij. Niet alleen het keukenblok is uitneembaar, ook de bank die achterin staat kan eruit. Als je wilt maak je er zo simpel een bestelbus van. Met alle zitplaatsen er in kunnen tot acht personen mee, de zitbank achter heeft drie zitplaatsen. Of als je hem omklapt als bed tot drie slaapplaatsen. In het hefdak heb je nog twee extra slaapplaatsen.
Voor de wat koudere nachten heeft de Flowcamper een standkachel op diesel. Er is een huishoudaccu die o.a. de usb-stopcontacten en de led-binnenverlichting van stroom voorziet. Wil je meedoen aan de retro-golf, dan kan je kiezen voor de uitvoering in twee kleuren. De oranje bus krijgt dan een wit dak. Wrappen in twee kleuren is ook mogelijk.

Flowcamper Space
www.flowcamper.de
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!