ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Inspirations, het digitale magazine van Adria
Inspirations, het digitale magazine van Adria
Advertorial

Inspirations, het digitale magazine van Adria

  1. 1 maart 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Iedereen kent het merk Adria van de caravans, campers en buscampers die ze produceren. Bij de dealer kan je natuurlijk een brochure ophalen om jouw favoriete Adria te kiezen of je surft naar de website. Één keer per jaar publiceert Adria ook een digitaal magazine, Inspirations.

Nieuws, ervaringen, bestemmingen en meer

Daarin al het nieuws van het aankomende modeljaar, maar ook gebruikerservaringen, vakantiebestemmingen en achtergrondverhalen.
Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan Griekenland als kampeerbestemming? Ideaal voor een gezinsvakantie of avontuurlijke roadtrip met een stel vrienden.

Adria Inspirations

Bij het ontwerp van het karakteristieke Adria skyroof is gekeken naar “statische en dynamische isolatie” en zijn de modellen uitvoerig getest in Koudekamers in Scandinavië.

Sun Living, het dochtermerk van Adria, is voor seizoen 2018 volledig opnieuw ontworpen. Van logo tot alkoof. Natuurlijk hoort daar een nieuwe video bij. In Inspirations krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij de opnames.
Waarom kiest Red Bull KTM voor Adria Twin modellen voor hun MX-coureurs?
Wil je alles weten over Adria of ben je al jaren Adria-fan in hart en nieren? Dan is Inspirations echt iets voor jou. Klik hier en ga er lekker voor zitten.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial NIEUWS