1000 tips

Inspiratieboek: 1000 dingen doen in Nederland

Gelezen

Wie kiest voor een vakantie in eigen land heeft nog heel wat te ontdekken. Dat kan met het boek ‘1000 dingen doen in Nederland’ van Jeroen van der Spek. Hierin staan originele uitjes voor de thuisblijvers.

1000 tips van een kenner

De zomervakanties zijn begonnen. Regio Noord bijt het spits af. We lezen dat veel mensen er dit jaar voor kiezen in eigen land te blijven. Dan komt een boek vol ideeën goed van pas. Jeroen van der Spek is reis- en locatiejournalist, Nederlandkenner en fotograaf. Hij verzorgde jarenlang de NS-uitgave ‘Er-op-Uit!’. In zijn boek staan talloze uitjes: survivallen boven de koeien, overnachten in een vogelhuisje of de code kraken van een onderwater escaperoom. ‘1000 dingen doen in Nederland‘ wijst je de weg naar de origineelste uitjes. Nederland op zijn leukst voor de thuisblijvers. Hoe lang doe je wel niet met duizend tips?

De activiteiten staan gerangschikt per provincie. Van veel bezienswaardigheden is er een top 10. Voor wie verlegen zit om ideeën voor een vakantie in eigen land is dit een must-have. Staycation is helemaal hip. Met deze tips krijg je in eigen land de nodige weken om. Via onderstaande link heb je ‘1000 dingen doen in Nederland’ snel in huis. Het boekje kost 15 euro.

Bekijk het boek hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant