Teleco acculaders

Innovatieve acculaders: TBC3i PRO van Teleco Group

Accessoires

Teleco belooft dat je huishoudaccu’s altijd in topconditie zijn met hun innovatieve acculaders. De TBC3i PRO laders zorgen voor een lange energie-onafhankelijkheid én een lange levensduur.

TBC3i PRO acculaders zijn compact en licht

De acculaders zorgen dat huishoudaccu’s veel energie kunnen leveren. En dat ze lang mee gaan. Daarbij zijn ze ook nog eens licht van gewicht en compact van formaat. Zo bespaar je op kostbare ruimte en laadvermogen. De acculaders TBC3i PRO zijn ontwikkeld door verschillende modules van de nieuwe generatie samen te voegen. Zoals een netlader die een nominale spanning van 110 of 230V kan beheren. Een laadomvormer voor de dynamo. En een laadregelaar met MPPT-technologie voor zonnepanelen.

Op die manier worden de accu’s van de camper in alle situaties opgeladen. Helemaal onafhankelijk van de energiebron. En dat zowel in stilstand als tijdens het rijden. De ingebouwde laadomvormer garandeert altijd volledige oplading, zowel op korte als op lange afstanden.

Ook tijdens lange stalling een volle accu

Alle modellen hebben een systeem dat de accu’s ook tijdens lange stallingsperiodes volledig geladen houdt. Ze hebben acht specifieke laadcurves op basis van het soort accu. Loodzuuraccu’s, AGM-accu’s, gelaccu’s en LiFePO4-accu’s. De bedrading en de aansluitingen zijn beperkt tot het minimum voor een eenvoudigere en vlottere installatie.

Teleco acculaders

Desgewenst kan de TBC3i PRO worden voorzien van het bedieningspaneel TCP3i PRO met lcd-display. Alle belangrijke informatie is dan af te lezen, zoals de spanning van de start- en huishoudaccu en de laadstroom. Staat de zonnemodule aan, dan zie je de instant zonne-energie (W) en de energiewaarden (Wh en Ah).

Met ontladingsbescherming

De AC netlading kan handmatig in- of uitgeschakeld worden. Ook kun je de capaciteit verlagen (AC Power Limit). Er zit tevens een ontladingsbescherming op. Het display is goed af te lezen door de achtergrondverlichting (die amper stroom verbruikt). Gemakkelijk te monteren door een plug en pla aansluiting en een 5 meter lange kabel. Montage is ook mogelijk nadat de acculader is geïnstalleerd.

De acculaders TBC3i PRO en het bedieningspaneel TCP3i PRO zijn verkrijgbaar bij het verkoopnetwerk van Teleco Group. Meer informatie: www.telecogroup.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant