ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Indoor City Camping Alkmaar
Indoor City Camping Alkmaar
Nieuws

Indoor City Camping Alkmaar

  1. 26 januari 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

Indoorcampings zijn er meer. Maar een indoorcamping midden in het centrum van een historische stad? Daarvoor moet je in Alkmaar zijn, bij de Indoor City Camping Alkmaar. Sinds vandaag ook bekend van Man bijt Hond.

Naast een groepsaccomodatie voor maximaal 9 personen is er ook een privé-accomodatie voor maximaal vier personen, de privé-camping. Rust en ontspanning is er te vinden. Een tuin zonder regen. Altijd aangename temperaturen om ’s avonds nog even van een glas wijn te genieten. Koken kan in de caravan of u gebruikt de keuken in de ruimte ernaast. In de caravan een lekker ruim tweepersoonsbed en in de kamer ernaast een stapelbed. Eigen keuken, een apart toilet en een privébadkamer met bad en douche, alles is er.

IndoorcityAlkmaarCampingtrend1

Met een groep overnachten? Dat kan in de groeposaccomodatie. Mocht die niet beschikbaar zijn dan kan er ook gekozen worden voor een combinatie van privécampoing en naastgelegen bed & breakfast. Er komt dan nog eens een woonkamer, leefkeuken, twee slaapvertrekken en sanitair bij. Men is flexibel dus. En dit allemaal gelegen tegenover het Victoriepark in Alkmaar. Deze camping geeft een mooi weer garantie, dus wat let je.

IndoorcityAlkmaarCampingtrend2

Nog mooier? Dat kan. De indoorcamping en bed & Breakfast liggen aan een gracht. En jawel. Overnachten in een gerestaureerd jacht uit 1962 behoort ook tot de mogelijkheden. De Super Van Craft is alleen beschikbaar op verzoek Maar mooier overnachten in Alkmaar zult u niet vinden. Ga terug in de tijd naar de jaren zestig en beleef een onvergetelijk verblijf op een camping in een voormalige garage geheel gemaakt met gerecyclede materialen midden in het centrum. Voor info, boeken en speciale introductieprijzen zie onderstaande site.

www.indoor-city-camping-alkmaar.nl

IndoorcityAlkmaarCampingtrend3

 

Foto’s: Indoor City Camping Alkmaar.

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS