indoor camping

Indoor camping Outside Inn Amsterdam

Nieuws

Een pand in Amsterdam is omgetoverd tot een binnencamping. Indoor camping is overnachten in een vintage caravan, strandhuisje of Pipowagen.

1000 vierkante meter indoor camping

Willem Megens restaureerde oude auto’s. Hij besloot zijn passie voor oude voertuigen en reizen te combineren. Het resultaat is een indoor camping vol met gerestaureerde vintage caravans. Allemaal voorzien van nieuwe bedden en luxe matrassen. Ook staan er vijf strandhuisjes – met echt strandzand – voor de deur. En er is een Pipowagen. Je maakt gebruik van ultramoderne douches en sanitair. Met een wc-rol onder je arm door de regen hoeft dus niet. Op de vloer ligt kunstgras en elk verblijf heeft zijn eigen buitenzitje voor de deur.

Je kunt Outdoor Inn niet missen. Boven de ingang staat een hippie caravan op het dak. De lichtkoepels in het dak van het gebouw zijn origineel. De luchtverversingsinstallatie is nieuw. In de kelder is naast het nieuwe sanitair ook een relaxruimte. Hier luie fauteuils, boeken en een gevulde ijskast en biertap. Fietsen – ook elektrische – zijn te huur. Voor 9,50 euro heb je een ontbijtje. Elke gast heeft de beschikking over een kluisje. De wifi op de indoor camping is gratis.

Hele jaar geopend

Metrostation Van der Made ligt om de hoek. In 10 tot 15 minuten reis je naar de Nieuwmarkt en het Centraal Station. Outside Inn is te vinden in de Ellermanstraat 31 in Amsterdam. De indoor camping is het hele jaar open. Prijzen beginnen bij 79 euro per nacht. Nadere info en reserveringen via www.outsideinn.nl.

Indoorkamperen kun je natuurlijk ook gewoon thuis doen. Ook nu de herfst is begonnen. De kinderen zullen het reuze spannend vinden. Lees hier wat je nodig hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant