Coleman Oak 6

In een tent van Coleman slapen ook de kinderen uit

Tent

Twee tentmodellen van Coleman waarin de kinderen wél uitslapen. Ze behoren namelijk tot de zogenaamde BlackOut Bedroom®-range. Dat wil zeggen dat 99% van het daglicht niet doordringt tot in de slaapcabine. Welterusten!

Oak Canyon 6

De Oak Canyon 6 familietent is perfect geschikt voor een vakantie met een groot gezin. De ruime tent met lichte leefruimtes behoort tot Coleman’s BlackOut Bedroom®-range. Het speciaal ontworpen tentdoek van de twee slaapcabines (ook om te zetten tot drie aparte ruimtes) houdt tot 99% van het daglicht tegen. Niet alleen ideaal voor wie van uitslapen houdt, maar ook uitermate praktisch voor jonge kinderen die nog een middagdutje doen. De buitentent en het volledig geïntegreerde grondzeil zorgen samen voor voldoende bescherming bij regen.
Coleman slaapcabine
Alle stoffen zijn brandvertragend en voor extra veiligheid zorgen de ritsstoppen op de tentdeuren. De ritsen zijn hierdoor altijd binnen handbereik in geval van nood, ook voor kinderen. De Oak Canyon 6 is verder behandeld met Coleman’s UVGuardTM, wat een zonbescherming (SPF 50) tegen uv-straling biedt. Met de betrouwbare tentstokken van zowel glasvezel als staal is de tent eenvoudig op te zetten.

Air Valdes 4

Met een luxe leefruimte en twee riante slaapkamers is de Air Valdes 4 dé tent voor een ontspannen kampeertrip met het gehele gezin. Dankzij Coleman’s FastPitchTM -technologie staat deze grote tent vlot en is deze zelfs door één persoon in enkele minuten op te zetten. Dit is te danken aan een innovatief systeem van opblaasbare stokken. Ook deze tent behoort tot de range van BlackOut Bedroom®-tenten van Coleman. Het speciaal ontworpen tentdoek blokkeert niet alleen tot 99% van het daglicht. Het zorgt er daarnaast voor dat het overdag 5 °C koeler en ‘s nachts 1 °C warmer blijft.
Coleman Air
De riante leefruimte wordt van de voortent gescheiden middels een gepatenteerde schanierdeur. Deze is te sluiten zonder dat deze luidruchtig hoeft te worden dichtgeritst. Perfect voor ouders die even hun jonge kinderen willen checken. Het materiaal van de Air Valdes 4 is verder bestand tegen regen en felle zon en werkt brandvertragend in geval van nood.
De Oak Canyon 6 kost 650 euro, de Air Valdes 4 is er voor 800 euro. Meer info op de site van Coleman.
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant