ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home In een Kabe comfortabel de winter door
In een Kabe comfortabel de winter door
Advertorial

In een Kabe comfortabel de winter door

  1. 1 december 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Winterkamperen, steeds meer mensen doen het. De caravan- en campermodellen van Kabe worden in de sneeuw geboren. Ze voelen zich helemaal thuis in het type winter van lage temperaturen en veel sneeuw. Dat heeft zo zijn voordelen.

Verborgen zekerheid

KabeKabe bouwt zijn campers en caravans ook voor de winter. Niet zo vreemd als je bedenkt dat ze in het Zweedse Tenhult, provincie Småland, uit de fabriek rollen. Daar weten ze heel goed wat een echte winter is. Winterse omstandigheden horen er voor een Kabe dus gewoon bij. Dat begint al bij het unieke door Kabe zelf ontwikkelde Safety Driving System voor de caravans. Een chassis voorzien van thermisch gegalvaniseerde staalprofielen, met langere trekbalken en een as die slingeren tegengaat. De modellen Royal, Imperial en Hacienda zijn daarbij nog voorzien van een elektronisch gestuurd antislipsysteem.

Het chassis is torsiestijf door extra balken tussen de lengtebalken. De buitenste lengtebalken zijn voorzien van steunen, dat zorgt voor een betere verdeling van het gewicht op de plek waar vloer en wanden samenkomen. Daardoor is de carrosserie bestand tegen zeer hoge belasting. Bijvoorbeeld een dik pak sneeuw op het dak. Je ziet er allemaal niks van, maar het doet wel zijn werk.

Verwarming en ventilatie

Wat maakt de Kabe caravan verder extreem winterproof? Het dak, de wanden en de vloer zijn dikker dan bij andere fabrikanten. Ook zijn de ramen kleiner.  Verder heeft Kabe een uniek systeem van vloerverwarming in combinatie met ventilatie. De verwarmingsspiralen van de vloerverwarming lopen door tot in de keuken, tot bij de buitendeur en tot in het toilet. In een Kabe is het daardoor overal altijd even warm. Het Smart Climate System, met VarioVent voor maximale luchtcirculatie is een gepatenteerd systeem.

Kabe

Comfort op maat

Met het Kabe Smart-D systeem bewaak je je hele caravan. Je ziet in één oogopslag hoeveel water er nog in de tanks zit, kijkt meteen even naar de capaciteit van de accu en zet de verwarming een graadje hoger. Allemaal vanaf een overzichtelijk touchscreen of via je mobiele telefoon. Omdat smaken verschillen is er keus uit acht verschillende stofferingen, allemaal uitvoerig getest en van topkwaliteit. Vanaf dit seizoen kregen alle kussens antislipbekleding op de rug. Hierdoor blijven ze altijd op hun plaats liggen. Nu alleen nog even kiezen in welke van de vijf modelseries die plaats zal zijn.

www.kabe.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial NIEUWS