Buitenkeuken

Iedere kok zijn eigen buitenkeuken

Accessoires

Koken op de camping doen we het liefst lekker buiten. Kwestie van een losse gasfles of een buitengasaansluiting gebruiken. Dan hebben we alleen nog een buitenkeuken nodig.

Buitenkeuken: heel wat keus

  • Natuurlijk beginnen we met het bekende tweepitsgasstel. Voor de spaghetti en de saus. De aardappelen en de groenten. De nasi en het spiegelei. Meer heb je tenslotte niet nodig, want het is vakantie. Dit gasstel van Gimeg heeft een ontsteking op batterij. Zo hoe je nooit naar lucifers te zoeken. Het toestel heeft een thermische beveiliging en is voorzien van antislipvoetjes. Het kost 63 euro. Bekijk het gasstel hier.
  • Zijn twee pitten toch te ingewikkeld? Of ben je helemaal gek van eenpansgerechten? Dan is er natuurlijk ook een toestel met één pit. Gasflesje erin en opwarmen maar. Door de hoge pootjes kun je het toestel op de grond zetten. De bovenkant is van emaille en daardoor gemakkelijk schoon te maken. Het zit in een handige koffer en werkt op een CP-250 gascartridge. De Campingaz Camp Bistro kost 36 euro. Bekijk het toestel hier.
  • Ben je meer van het wokken? Denk dan eens aan een wokbrander. Hij staat hoog op de poten en komt inclusief wok, lepel, spatel en thermometer. Deze Jansberg wokbrander werkt op flessengas. Propaan, butaan of lpg. Deze krachtpatser laat je professioneel buiten wokken. Hij is compact op te vouwen en kost 180 euro. Kijk hier.
buitenkeuken
De Jansberg wokbrander.

Nog meer keus

  • Op de Partygrill van Campingaz kun je volgens gebruikers álles bereiden. Je kunt er op bakken, grillen, koken en zelfs wokken. De grill heeft een watercompartiment voor vetopvang. Hij is voorzien van een piëzo-ontsteking met een vermogen van 2000 watt. De Partygril kost 90 euro. Hier te zien.
  • Wil je op de camping helemaal de blits maken? Schaf dan dit 3-in-1-apparaat aan (foto boven artikel). Hiermee kan je dag meteen bij het ontbijt al niet meer stuk. Dit is een mini-oven, bakplaat én koffiezetter ineen. Croissants en verse koffie dus. De braadslede met glazen deksel zorgt voor een hartig roerei of een zoete pannenkoek. Op de bakplaat maak je desgewenst nog even een minipizza voor de lunch. Geweldige combinatie voor op de camping. Hij kost 100 euro. Bewonder hem hier.
buitenkeuken

Zit je nog verlegen om een campingrecept? Kijk dan vooral eens op ons videokanaal. Hier hebben we heel wat recepten voor je buitenkeuken verzameld. Compleet met boodschappenlijstje. Naar onze Campingkok-video’s.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant