ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home ICS Mercedes G Adventure Truck
ICS Mercedes G Adventure Truck
Campers

ICS Mercedes G Adventure Truck

  1. 5 augustus 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

ICS Offroad bouwt in het hoge noorden van Duitsland o.a. vierwielaangedreven campers. Zoals de Adventure Truck, met als basis de Mercedes G met een max gewicht van 3500 kilo.

ICS levert maatwerk

Bij ICS maken ze de camper zoals je hem hebben wilt. Deze krachtpatser is een in antraciet uitgevoerde MercedesBenz 250 GD met een OM602 2497 cc diesel. Die heeft 68 kW / 92 pk. De vierwielaandrijving kun je desgewenst inschakelen. Bandenmaat is 225/75 R16. Daarmee kun je de meeste hellingen wel aan. Ook het doorwaden van een rivier tot 65 centimeter is geen probleem. De dieseltank kan 98 liter hebben, dus de actieradius is toereikend.

Hefdak

De woonunit is gemaakt van sandwichpanelen en is laag gehouden. De bodem is 40 mm dik. De tweedelige deur zit aan de achterkant en er is een verbinding naar de cabine. Voor licht en lucht zorgen vier schuiframen. De woonunit met de afmetingen 2,75 bij 1,90 bij 1,575 meter is geschikt voor twee personen. Het dak kan in zijn geheel 73,5 centimeter omhoog waardoor er stahoogte ontstaat. De kleur kun je zelf kiezen. De gemonteerde achterlichten zijn van het LED type.

ics interieur

ics

Veel mogelijk

Hoe je hem verder wilt aankleden is aan jou. Elektrische lier? Bullbar? Snorkel voor op de uitlaat? Het kan. Je kunt ook kiezen voor een tweede dieseltank met een inhoud van 135 liter. Kom je nooit zonder te zitten. Diverse treeplanken, achteruitrijcamera, stoelen met luchtvering, bodembescherming, het is allemaal mogelijk. Een rooster voor het voorraam, extra verlichting, een dakdrager met plek voor jerrycans en reservewiel je zegt het maar. De hele wagen verhogen of nog grotere banden, tuurlijk.

ICS is voor deze nieuwe tak van aanbod een samenwerking aangegaan met een meubelmakerij. Je koopt een camper kant en klaar en laat weten wat de gewenste extra’s zijn in het interieur. Zo kun je bijvoorbeeld in het hefdak een extra bed kiezen met een bedmaat van 160 bij 200 centimeter. Een koelbox, warm water met boiler, buitendouche, keuken, sat met of zonder flatscreen. Het kan. Uiteraard bepaal je ook zelf het materiaal en de stoffering van de meubels. De indeling is de min of meer gebruikelijke. Keuken en bagageruimte aan de bestuurderskant. Daar tegenover de bank om te bouwen naar tweepersoonsbed. Koken doe je op gas. Water zit of in een watertank of in jerrycans.

www.ics-offroad.de

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Campers NIEUWS