Hymer Free 602

Hymercar Free nu ook als 602

Campers

Aan het begin van dit jaar presenteerde Hymer de nieuwe Hymercar Free buscamper. Hij was er in twee lengtes (540 en 600). Daar komt nu een derde bij: de 602. Deze nieuwe uitvoering heeft twee ruime eenpersoonsbedden achterin.

Enkele bedden in lengterichting

De nieuwe 602 heeft dankzij een intelligente ruimteverdeling een rijke standaarduitrusting op een hoog niveau. Toch hij is hij met zijn lengte van nog geen zes meter lekker compact. Zijn leeggewicht blijft onder de drie ton, dus er kan nog genoeg bagage mee in deze buscamper op Ducato-basis. Achter heeft hij twee enkele bedden in de lengterichting. De kast is halfhoog en 21 centimeter breed. Een slaaphefdak is een optie waarmee je maximaal vier slaapplaatsen tot je beschikking hebt. Kies je niet voor een hefdak, dan is de zithoek nog om te bouwen tot een eenpersoonsbed. In dat geval komt het aantal slaapplaatsen uit op drie. De 602 zou volgens Hymer vooral aantrekkelijk zijn voor jonge gezinnen.
Hymer Free 602

Fris interieur

Binnen is gekozen voor modern en fris. De oppervlakten zijn mat wit met zilvergrijze details in combinatie met eikenhout. De tafel laat zich gemakkelijk groter maken en je kunt er met meerdere personen aan zitten. De bus is daarnaast voorzien van een buitendouche. Ook horren en verduistering ontbreken niet. Het Ready-to-Camp pakket is optioneel en omvat o.a. plisségordijnen voor de cabine en lichtmetalen velgen. De nieuwe Free staat in de herfst in de showroom.
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant