Hymercar Free

Hymercar Free in 2 lengtes

Campers

De nieuwe serie Hymercar Free komt er in twee moderne smaken. Twee keer het opklapbare bed dwars achterin. De ene op een lengte van 5,41 meter,  de ander doet het op 5,99 meter.

De Free, kort en heel kort

Op ieder moment de keus kunnen maken om te gaan. En dan niets missen. Autark met comfort. De Ducato als basis. Indien gewenst kun je ook kiezen voor een luxere uitvoering van de Free. Dan neem je er het Premiumpakket bij. Hij is er als 540 en 600. Lekker compact en met een rijklaar gewicht van nog geen 3000 kilo. Genoeg laadvermogen over om het een en ander aan reisbagage mee te kunnen nemen.  Het bed achterin klap je omhoog en volladen maar. De tafel is simpel groter te maken, de douche heeft een vaste wastafel. Er is ook een aansluiting voor een buitendouche. Je bent zo niet afhankelijk van de voorzieningen op een camping.
Free interieur
De koelkast heeft een inhoud van 65 liter in de 540 en 90 liter in de 600. Ook aan bergruimte geen gebrek. Het interieur is licht van kleur. We zien matwit en zilvergrijze accenten. Hier en daar wat eikenhoutdecor. De insectenhorren zijn standaard. Evenals de geïsoleerde ramen en vloer. Ook in de winter kun je ermee op pad. Optioneel kies je voor een slaaphefdak en maak je er een vierpersoonsbus van. Ook is er nog het Ready-to-cmp-pakket. Met o.a. verduistering voor de cabineramen en alu-velgen. De Free is vanaf februari te koop. De prijs volgt.
www.hymercar.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant