Hymer Tramp S 2020

Hymer Tramp S: halfintegraal op Mercedes

Campers

De Hymer Tramp S staat op de nieuwe Sprinter met voorwielaandrijving en het eigen Mercedes chassis. Dat staat garant voor zowel een riante stahoogte als een ruim laadvermogen. Natuurlijk ontbreken ook bij deze halfintegraal op niveau de vele assist-systemen niet.

Instap op niveau

De Hymer Tramp S kreeg een sportieve look, is 7,39 meter lang en 2,29 meter breed. Hij beschikt over zaken als zijwind-assist, actieve rem-assist en een automatische controle van de afstand tot het voor je rijdende voertuig, de zogenaamde Distronic. Daarmee ligt het rijcomfort en de veiligheid op een behoorlijk niveau. Binnen zien we een design met rechte lijnen. Oppervlakten in hoogglans en accenten in hout zorgen voor een behaaglijke sfeer.
Hymer Tramp S 695 2020

Ruime stahoogte

Dankzij het verlaagde chassis heeft de nieuwe Tramp een vlakke vloer. De stahoogte bedraagt een aangename 2,04 meter. Zelfs in de douche blijft daar nog 1,94 meter van over. In de badkamer vallen de grote spiegels op. In de Hymer Tramp S 695 zien we achterin een queensbed. Dat is in hoogte verstelbaar en heeft een bedmaat van 1,95 bij 1,50 meter. Optioneel kan in deze uitvoering worden gekozen voor een hefbed voorin. Daarbij blijft er onder het bed een stahoogte van 1,90 meter over.
Hymer Tramp S queensbed 2020

Vanaf oktober

Veel ruimte in de zogenaamde couch-couch indeling. Twee banken in lengterichting tegenover elkaar. Handig: van de twee banken maak je voor onderweg twee volwaardige zitplaatsen met gordel. Zo kun je ook met z’n vieren veilig op pad. Daarbij weegt ook deze indeling niet meer dan 3500 kilo. Handig zijn ook de usb-stopcontacten in de zithoek en achterin bij het bed. De verwarming draait op diesel. Dat zorgt voor minder gewicht en een grotere onafhankelijkheid. De geruisloos werkende koelkast in de Tramp S reikt tot aan het plafond en heeft een inhoud van 152 liter. Optioneel kun je kiezen voor een oven. De Hymer Tramps S is vanaf oktober te koop.
Hymer Tramp S 695 rear
www.hymer.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant