Hymer Tramp S 680

Hymer Tramp S 680 halfintegraal met ster

Campers

De halfintegraal Hymer Tramp S is er sinds oktober als 685 en 695. Daar komt nu een derde variant bij. De nieuwe Hymer Tramp S 680 staat – uiteraard – ook op de Sprinter.

Tramp S 680 op Mercedes-chassis

De nieuwe S 680 heeft voorwielaandrijving en staat op het Mercedes-chassis. Hij is – net als de Tramp S 685 en S 695 – 7,39 meter lang en 2,29 meter breed. Ook hij zit vol assist-systemen die het comfort en de veiligheid verhogen. Binnen zien we een combinatie van hoogglans en mat. Het verlaagde Mercedes-chassis maakt een ruime stahoogte van 2,04 centimeter mogelijk.

Tramp S 680 indeling
Hymer Tramp S 680.

Achterin zien we enkele bedden met een bedmaat van 83 bij 190 centimeter. Optioneel kun je ervoor kiezen daar nog een hefbed aan toe te voegen. Dat komt dan boven de ruime zithoek voorin. De L-vorminge dinettebank vormt – samen met een bankje aan de zijkant en de draaibare cabinestoelen – de zithoek. En desgewenst monteert Hymer bij de bedden nog stopcontacten en usb-aansluitingen.

Tramp S 680

Verwarmen op diesel

De verwarming werkt standaard op diesel. Dat scheelt ruimte en gewicht. Het maakt de Tramp ook meer autark. Er is overigens ook nog ruimte voor twee gasflessen van 3 liter. De koelkast heeft een inhoud van 152 liter. Een oven behoort tot de opties. Boven de zithoek een heel groot dakluik. Dat zorgt voor lekker veel daglicht in het interieur.

Naar de site van Hymer.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant