ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Hymer SL wint designprijs Red Dot Award
Hymer SL wint designprijs Red Dot Award
Nieuws

Hymer SL wint designprijs Red Dot Award

  1. 12 april 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Hymer toonde de nieuwe B-Klasse SupremeLine op de afgelopen Caravan Salon voor het eerst. Nu krijgt hij van de internationale vakjury de Red Dot Award voor zijn designkwaliteit. Begin juli staat het model daarom in Essen nog eens in het zonnetje.

Innovatie en kwaliteit

De Red Dot Award is een erkende kwaliteitsprijs voor design. Innovatie en kwaliteit spelen daarbij een belangrijke rol. Mensen  met naam op het gebied van design en vakkennis zitten in de jury en beoordelen de inzendingen. De Hymer SL valt dit jaar ook in de prijzen.  Daarmee komt hij in een mooi rijtje terecht. Eerdere prijswinnaars waren bedrijven als Sony, Ferrari, BMW en Samsung. De Hymer krijgt de prijs voor zijn productdesign. Dat ontstond in samenwerking met designstudio SYN. De prijs, het Red Dot zegel, is de op één na hoogste onderscheiding.

Hymer SL

Opsteker

Het design van het interieur van de SL is dynamisch en modern. Het komt uit de eigen Hymer-koker en was afgelopen jaar een groot project voor het bedrijf. Als je dan zo snel na de introductie een prijs wint is dat natuurlijk een opsteker, aldus Christian Bauer, bedrijfsleider bij Hymer. Behalve het bekroonde design is het lage gewicht een ander sterk punt van dit model. Veel technische zaken zijn vernieuwd, zo is de constructie van het chassis uniek en heeft elk wiel zijn eigen ophanging. Het SLC-chassis vormt de basis van de nieuwe camperserie. Een hoog laadvermogen is het logische gevolg.

www.hymer.nl

Hymer SL achterkant

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Nieuws NIEUWS