Hymer Crosscamp

Hymer let met Crosscamp nu ook op de kleintjes

Campers

Crosscamp is de naam van het nieuwste merk van de Erwin Hymer Group. Vanaf nu kun je bij Hymer dus ook terecht voor supercompacte camperbusjes. Compacte buitenafmetingen en toch vier slaapplaatsen. Daardoor heel flexibel in het gebruik.  

Hymer CrosscampJongere koper zoekt alleskunner

De Toyota Proace Verso Family is van het maatje personenauto met een lengte van 4,95 meter. Met het hefdak omlaag is hij niet hoger dan 1,99 meter. Past daardoor in elke garage. Met het hefdak omhoog heb je er een camper aan met tot aan vier slaapplaatsen. Een alleskunner dus. Want dat is volgens Hymer precies wat de jongere koper zoekt. Een auto waarmee eigenlijk alles kan. De letterlijke invulling van het begrip MPV (een multi-purpose vehicle), een auto geschikt voor meerdere doeleinden.

Buitenkeuken

De auto moet zijn werk doen bij het halen van de boodschappen, maar ook bij een verhuizing. En daarna ga je ermee naar het strand, of je trekt er de bergen mee in. Om aan alle doelen te voldoen heeft de Toyota een hefdak, kasten, een slaapbank en een keukenblokje. Allemaal standaard, net als de draaibare voorstoelen. Samen met de slaapbank is het met zijn vieren comfortabel zitten in de Proace. Helemaal leuk is het keukenblok. Dat schuif je door de schuifdeur gewoon naar buiten. Zonder moeite, twee schroeven losdraaien en stekker uittrekken, heb je zo een buitenkeuken. Je hebt dan wel het zogenaamde Outdoor-pakket (verlengsnoer en poot voor de keuken) nodig.
Hymer CrosscampKeuken buiten is binnen extra veel ruimte. De slaapbank is voorzien van Isofix-sluitingen. Je kunt ervoor kiezen om een derde zitrij te monteren met losse stoelen. Tot aan zeven zitplaatsen zijn realiseerbaar. Met het hefdak open heb je binnen een stahoogte van ruim 2 meter. Bedmaat in het dak is 2 bij 1,20 meter. De slaapbank is 1,99 bij 1,14 meter ruim. Voor de stroom zorgt een ingebouwde 95 aH sterke huishoudaccu. Verwarmen kan  met de optionele Webasto dieselverwarming. Onder de kap bij de Toyota standaard de 1,5 liter diesel met 120 pk/88 kW. Optioneel is er ook een 2 liter versie met 130 en 180 pk.
www.crosscamp.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!