Hymer Free Campus

Hymer Free Campus: flexibele buscamper

Campers

De Hymer Free Campus buscamper is een actiemodel. Je kunt ermee op reis of hem als mobiel kantoor gebruiken. Hij gaat ook net zo graag boodschappen met je doen. Wat maakt de Campus bijzonder?

Campus: veel extra’s met prijsvoordeel

De Campus heeft het nodige aan extra’s te bieden. Maar de klant hoeft daarvoor niet de volle mep te betalen. Zoals dat hoort bij een actiemodel. Het voordeel op de Campus is 3567 euro. De extra’s omvatten om te beginnen een bijzondere carrosseriekleur. Deze draagt de mooie naam Grigio Campovolo. De Campus staat op een light chassis 35. Het speciale interieurdessin heet Home.

Hymer Free Campus interieur

Tegen de lichte buitenkleur steekt de band op de zijkant in matzwart mooi af. Dat zwart komt terug in de grill en de skids. Ook de 16 inch lichtmetalen wielen zijn zwart. Evenals de randen van de led-koplampen. Om het af te ronden, zijn ook het optionele hefdak en de luifel (antraciet) in deze kleur gehouden. Het geeft de Hymer Free Campus iets stoers. De bumpers zijn uitgevoerd in carrosseriekleur en de voorbumper is voorzien van mistlampen.

Campus bed

Aangenaam comfortabel

Verder zien we de tempomat en airco in de cabine. Voorbereiding voor een DAB+ radio, vier speakers en een achteruitrijcamera. Een dieseltank van 90 liter. Een lederen stuur en pookknop. De cabineverduistering is standaard. Er zijn twee extra 230 volt stopcontacten en een usb-poort gemonteerd. Kinderzitjes kunnen optioneel worden vastgezet met een Isofix-sluiting. En in de douche ligt een houten vlonder.

Laten we dan ook nog het extra raam aan de achterkant noemen. De inklapbare en verwarmbare buitenspiegels. En de losse kussens en opbergtassen die bij het interieurdessin Home horen. Dit complete pakket aan extra’s heet het Sume-pakket. Kost normaal 13.767 euro. Daar doet Hymer voor deze Campus 3567 euro vanaf.

Campus keuken

De Hymer Free Campus heeft de Fiat Ducato als basis. Hij is voorzien van de 140 pk sterke 2.3 liter Euro 6d multijet dieselmotor. Hij mag 3500 kilo wegen en is 5,99 meter lang en 2,08 meter breed. Aan boord vier zitplaatsen met gordel. En kies je voor het hefdak, dan heeft hij ook vier slaapplaatsen. Af-fabriek – zonder bpm – kost hij 53.990 euro.

Naar de site van Hymer.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant