Blue Evolution 540

Hymer Free 540 als Blue Evolution

Campers

De Hymer Free 540 is er nu als speciale Blue Evolution uitvoering. In de schitterende kleur Stormblauw met zwarte accenten. Een heuse eyecatcher.

Blue Evolution is rijk uitgerust, maar vooral mooi

Vorig jaar januari schreven we over de Hymer Free 600 in de Blue Evolution-uitvoering. Behalve zijn volle uitrusting was vooral de mooie blauwe kleur – met de naam Stormblauw – een eyecatcher. Zeker in combinatie met het zwarte hefdak en andere zwarte accenten stond er iets bijzonders. Hymer doet nu – vanwege het succes – hetzelfde met de kortste buscamper in de Free-serie, de 540. Basis is de Fiat Ducato, de oplage is uiteraard gelimiteerd. De uitrusting van dit ‘editionmodel’ is ruim. Zo zit er het nieuwe multimediasysteem van Fiat in. Compleet met 7 inch navigatie. Deze is tevens voorzien van een achteruitrijcamera. Desgewenst ook te koppelen aan Apple CarPlay.

Blue Evolution 540

Kinderzitjes kunnen veilig mee dankzij de ISOFIX-gordelsluitingen. Lekker stoer zijn de matzwarte 16 inch aluminium wielen. Dankzij het eveneens matzwarte slaaphefdak kun je – ondanks de compacte afmeting – met vier personen slapen. Cruise control, mistlampen en dagrijverlichting zitten er standaard op. Met 90 liter dieseltank heb je een ruime actieradius. In het interieur zien we lichte tinten. Witte kastkleppen combineren mooi met de twee tinten grijs van de stoffering. De vloer is uitgevoerd in een donkere houttint. Aangekomen op de plek van bestemming draai je de eveneens inbegrepen luifel uit en genieten maar.

Blue Evolution

De Hymer Free 540 Blue Evolution heeft 140 pk onder de kap. Zijn maximaal toegestane gewicht is 3300 kilo. Dit is op te waarderen tot 3500 kilo. Hij kost in Duitsland 56.000 euro. Tel daar voor ons land zo’n 15.000 euro bij en hij staat voor de deur.

Basis: Fiat Ducato, 2,3-l-Multijet, 140 pk
Afmetingen (lbh): 5,41/2,08/2,70 meter
Maximaal gewicht: 3300 kilo (op te waarderen tot 3500 kilo)
Zit-/slaapplaatsen: 4/4
Prijs: 55.990 Euro (exclusief bpm)

Hymer 540 Blue Evolution

Naar de site van Hymer.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant