WhteLine

Hymer B-Modern Comfort WhiteLine is populair

Campers

Onze’ WhiteLine-uitvoering van de Hymer B-Modern Comfort is populair. De T600 is zelfs de best verkochte van het stel. De WhiteLine is er ook als 550 en als integraal.

WhiteLine is supercompleet

De Modern Comfort is van zichzelf natuurlijk al niet kaal. De standaarduitrusting maakt er al een luxe camper van. Neem alleen al alle assist-systemen van het basisvoertuig, de Mercedes Sprinter. Daar komen in de WhiteLine-versie nog heel wat zaken bij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 177 pk onder de kap? En dat gekoppeld aan een negentrapsautomaat. Of de fijne cruise control en mooie 16 inch MB lichtmetalen velgen. En dan is er nog de halfautomatische airco en het MBUX-systeem. Als klap op de vuurpijl bespaar je met dit pakket ook nog eens 7000 euro.

WhtieLine bedden
De t600 WhiteLine heeft enkele bedden achterin.

Eerste in zijn soort

De Hymer B Modern Comfort is daarbij ook nog eens de eerste in zijn soort. Het is namelijk de eerste camper die de nieuwe Mercedes Sprinter combineert met het SLC-chassis van Hymer. Zo ontstaat een voorwielaangedreven halfintegraal met een – in de standaarduitvoering – laag eigen gewicht. Hij blijft dan ruim onder de 3500 kilo. Er kan zelfs nog 555 kilo aan bagage mee. Hij overtuigde – gezien zijn populariteit – niet alleen het koperspubliek. Hij werd camper van het jaar bij de ANWB en kreeg vijf sterren van het Duitse Auto Bild Reisemobil. Voor ‘rij- en wooncultuur op topniveau’.

WhtieLine
Veel opbergruimte in de dubbele bodem.

Nieuwsgierig naar deze super luxe camper in deze prachtige WhiteLine-uitvoering? Hij is er als halfintegraal als 550 en 600. Met een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed of enkele bedden. Maar de WhiteLine is er ook als integraal. Ze staan bij de geselecteerde Hymer-dealer op voorraad. Zo zijn ze niet alleen snel van binnen en van buiten te bewonderen. Ze staan desgewenst ook snel voor de deur.

Naar de site van Hymer.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant