ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Hymer B-klasse MasterLine integraal als 780 en 790
Campers

Hymer B-klasse MasterLine integraal als 780 en 790

  1. 2 april 2019, 17:00
  2. 0 Reacties

Hymer presenteert trots een nieuwe integraal: de Hymermobil B-Klasse MasterLine. De Hymer onder de campers voor de reis der reizen, aldus de fabrikant. We moeten er nog heel even op wachten. Hij staat vanaf eind mei bij de dealers.

De higlights van de MasterLine op een rij

De integraal is opgebouwd uit de Mecedes Sprinter Triebkopf en het door Hymer onwikkelde SLC chassis. Het leeggewicht is 3480 kilo. Het maximale totaalgewicht is standaard 4430 kilo. Dat geeft een laadvermogen van 950 kilo. Optioneel is het maximaal toegestane gewicht te verhogen tot 4500 kilo, met een daarbij behorend laadvermogen van 1020 kilo. C(1) rijbewijs nodig dus. Hij is 7,89 meter lang, 2,35 meter breed en 2,96 meter hoog. Er zijn 4 tot 5 slaapplaatsen aan boord. De voorkant is tot aan de voorwielen opnieuw vormgegeven. Hymer noemt het nieuwe vormenspel Iconic Signature.

Hymer MasterLine keuken

Het eigen SLC-chassis van Hymer zorgt voor een vlakke bodem (stahoogte binnen 1,98 meter) en extra rij-stabiliteit. Veel comfort door de onafhankelijke wielophanging. De garage is dankzij grote luiken prima te bereiken en heeft een draagvermogen van 350 kilo. Opvallen doet ook de grote voorruit die lijkt door te lopen in de zijramen. Er kan 180 liter vers water mee en 150 liter vuil water.

MasterLine Hymer 2019

De MasterLine is voorzien van een keyless startsysteem. Ook om binnen te komen heb je de sleutel niet nodig. Daarvoor zorgt het keyless entree systeem in de deur. Deze is tevens voorzien van geïntegreerde verlichting en trekt automatisch in het slot. Onder de kap huist de 2.2 liter euro 6c motor van de Mercedes Sprinter met 105 kW/143 pk. Optioneel kun je ook kiezen voor 177 pk, met een handgeschakelde zes versnellingsbak of 9 traps automaat. Natuurlijk ontbreken ook hier de talrijke assist-systemen niet.

Hymer MasterLine bedden

Als 780 en 790

Binnen zien we lichte kleuren en een combinatie van mat-wit en het meubeldecor Grand Oak. De 780 heeft twee enkele bedden met een lengte van meer dan 2 meter. Ze zijn 89 centimeter breed. Indien gewenst maak je er één groot ligvlak van. De 790 heeft een in hoogte verstelbaar queensbed met een bedmaat van 2 bij 1,56 meter. Slaapcomfort zoals je dat thuis hebt. Verder zien we een nieuwe koelkast met een deur die aan twee kanten geopend kan worden. De koookplaat combineert gas- en inductie kookvelden.   De L-vormige zithoek met loungekussens was nog nooit zo groot. Altijd binnen handbereik zijn de zes usb-stopcontacten in het zitgedeelte.

Hymer MasterLine buiten

De nieuwe B-klasse MasterLine integraal is er vanaf 104.990 euro. Eind mei gaan ze richting dealers.

www.hymer.nl

MasterLine

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Camper Hymer, Campers NIEUWS