ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Hymer achteruitrijcamera
Hymer achteruitrijcamera
Accessoires

Hymer achteruitrijcamera

 1. 14 juni 2015, 0:00
 2. 2 Reacties

Wil je wel een achteruitrijcamera op je Hymer, maar wil je een onopvallend model? Dan heeft Hymer een derde remlicht met ingebouwde achteruitrijcamera. Zie je helemaal niks van. Past prima en ziet uit alsof het origineel is, wat het eigenlijk ook is natuurlijk. Het derde remlicht komt in dezelfde kleur als de camper. Adviesprijs van Hymer is 349 euro.

Inclusief infrarood

Groot voordeel: er is voor de camera geen extra gat in de wand, kabel of doorgang nodig. Deze hoogwaardige camera garandeert een optimale zicht. Het zichtveld is 150 graden waardoor de dode hoek minimaal is. Op de monitor zie je lijnen die zijn aangepast aan de breedte van het voertuig. Als één- of tweeweg-camera te krijgen en indien gewenst ook met microfoon. De lens heeft een speciale Nano-verzegeling, waardoor beslaan onmogelijk is geworden. Ook heeft de camera vier infra-rood sensoren voor perfect zicht in het donker. Bij twee-weg camera kun je hem tevens gebruiken als achteruitkijkspiegel en het verkeer achter je bekijken. De adviesprijs die we noemen is uiteraard exclusief montage. Wil je weten wat hij kost compleet gemonteerd dan moet je even contact opnemen met je dealer. Deze heeft alle informatie over de originele Hymer accessoires.

Achteruitrijcamera Hymer

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Albert Lamein - dinsdag 05 september 2017 

  Hallo, Net een Hymer camper gekocht ik ben geïnteresseerd in de draadloze achteruitrijcamera van Hymer. Zou niet weten waar een dealer gevestigd is.
  Postcode gebied 9521 CG. Kunt u mij verder helpen. Alvast bedankt.
  Met vr.gr. Albert Lamein

  Beantwoorden

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS