HY4 van Al-Ko ook voor Ducato buscamper

Accessoires

Het HY4 levelsysteem van AL-KO is vanaf de herfst van 2018 ook verkrijgbaar voor de Fiat Ducato buscamper. Het is na AL-KO Chassis en Fiat-Original-Chassis de derde variant van dit systeem. Op de Caravan Salon in Düsseldorf in augustus is het voor het eerst te zien.

Alleen maar voordelen

Net als de eerdere systemen heeft ook deze versie een decentrale oplossing voor het hydraulische systeem. Het verschil zit hem in de bevestiging aan het chassis van de Ducato buscamper. Iedere steun is voorzien van zijn eigen aggregaat. Daarmee voorkomt AL-KO een ingewikkelde, en daarmee dure, aanleg van leidingen. Ook gaat er geen bergruimte aan het systeem verloren. Bijkomend voordeel is een verdeling van het extra gewicht over de voor- en achteras. Het systeem is winterhard.
HY4 Al-Ko
Het HY4 levelsysteem van AL-KO bedien je vanuit de cabine. Twee extra functies – de persoonlijke favoriete slaappositie en een stand waarin de afvalwatertank geleegd kan worden – kun je programmeren. Als je een andere camper koopt, dan kun je het systeem gewoon meenemen. Het HY4 levelsysteem van AL-KO kost 5195 euro exclusief montage. Dat laatste kan je bij AL-KO of bij een dealer van dat merk laten doen.
In het filmpje monteren we het systeem onder de Campingtrend camper.
www.sawiko.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant