Huttopia

Huttopia voor kleinschalig kamperen

Nieuws

Bij het Franse Huttopia kun je kamperen op 42 natuurcampings in Frankrijk en vijf locaties in Noord-Amerika. Voor het echte kampeergevoel, maar dan wel met comfort.

Campground-idee in de natuur

Vrijheid, natuur en buitenleven. Dat is wat Huttopia zijn gasten wil bieden. Maar wel met het comfort van deze tijd. Je zou het glamping kunnen noemen. Zelf spreekt de organisatie van Kamperen 2.0. De natuurcampings zijn geïnspireerd op de campgrounds van Noord-Amerika. Rond elke accommodatie veel groen, natuurlijk zwemwater of een zwembad. En er is altijd iets te doen.

huttopia

Van tent tot chalet

Je kunt verschillende soorten verblijven huren. Dat gaat van een tent tot een chalet. Of een blokhut met een dak van tentdoek. De verblijven staan vrij en niet strak in een rijtje. De campings zijn kleinschalig. Ver weg van drukte en lawaai. Dat is de kampeer-spirit die Huttopia wil bieden. Je kunt er ook terecht met de eigen tent, camper of caravan. Vanaf het nieuwe seizoen zijn er vijf nieuwe locaties bij gekomen. Kijk voor alle locaties op onderstaande site.

www.huttopia.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant