Hulpveren heel verstandig!

Nieuws

Het past er meestal nét allemaal in. Die vakantiebagage. Dan hangen we de caravan aan de trekhaak. Proppen de laatste spulletjes nog snel ergens tussen en oh ja, vrouw en kinderen moeten ook mee. We zijn onderweg. Gaat prima toch?

Hulpveren, niet alleen veiliger maar ook comfortabeler

We hoeven denk ik niet uit te leggen dat een volgepakte auto waar een caravan achter hangt niet meer veel doet wat vering betreft. Zo rijden is naast een stuk minder comfortabel ook nog eens een stuk minder veilig. En bovendien, het is simpelweg onnodig. Door hulpveren te monteren als je regelmatig zwaarbeladen en/of met de caravan op pad gaat, voorkom je het doorhangen van de auto in dit soort situaties. Het is een wereld van verschil.

Voor elke auto zijn speciale op maat ontwikkelde hulpveren beschikbaar. MAD Hulpveren bieden het standaard comfort onder normale omstandigheden maar die extra veerkracht in zwaar beladen situaties. Voor iedere auto precies op maat. Ze vullen de standaard veer exact aan. Ze zijn er altijd en toch merk je ze niet op. Bekijk de video hierboven maar eens.

 

mad hulpveren

De voordelen:

  • Verhoging van de veiligheid;
  • Verbetering van de rijeigenschappen van de auto;
  • Kwaliteit, MAD geeft levenslange garantie   (klik hier voor de voorwaarden);
  • Lage kosten, snel te monteren zonder zorgen en constructiewerk;
  • Per autotype op maat ontwikkeld;
  • Eenvoud, geen aanpassing van de originele veren;
  • Bespaart onderhouds- en reparatiekosten;
  • Productie conform ISO en TÜV voorschriften.

Zo werken hulpveren

Veel auto’s zijn gebouwd voor “normaal” gebruik. Fabrikanten rekenen er niet op dat je je auto helemaal vol stopt of regelmatig met een aanhangwagen of caravan rijdt. De vering van je auto is er niet voor bedoeld om langdurig die zware last te dragen. Een hulpveer is een extra veer die je door de garage naast of in de veren van je auto laat plaatsen. Hulpveren helpen de bestaande vering het totale gewicht te dragen. Ze werken in het grensbereik van de bestaande veren. Je auto zakt dus minder ver door en de veiligheid en het rijcomfort verbeteren daarmee aanzienlijk.

hulpveren MAD

Wist je dat aanhangwagens en caravans algauw voor zo’n 75 kilogram kogeldruk op je trekhaak zorgen? Je merkt het aan je auto, die achter veel verder doorzakt dan normaal. Je grip van de aangedreven en sturende voorwielen op de weg wordt minder en je auto voelt minder stabiel. De standaard veren kunnen het extra gewicht niet aan. In zo’n geval bieden hulpveren de oplossing.

Zo snel mogelijk op weg!

Hulpveren zijn relatief goedkoop ten opzichte van andere oplossingen voor zware belading. Het monteren van de veren is in mum van tijd gedaan. Wil je direct op vakantie? Bij veel garages geldt: ’s morgens besteld: ’s middags gemonteerd. Wil je weten wat het voor jouw auto kost? Kijk dan op deze site, vul een paar gegevens in en je weet het. Bestel de veren eventueel meteen bij je lokale garage of automaterialenzaak.

Hulpveren.nl

Bewaren

Bewaren

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!