VB Suspension

Hulp(lucht)vering van VB Airsuspension

Accessoires

Een Ford Custom, een VW Crafter/Man TGE of een Mercedes Sprinter beter laten veren? Dat kan in eigen land bij VB Airsuspension. Daar hebben ze nu setjes die onder de genoemde modellen passen.

Ford en VW/Man

Door deze veren toe te voegen aan de originele van Ford, gaan het rijcomfort en de wegligging omhoog. Zeker als het voertuig vaak zwaar beladen onderweg is. En dan denken we hier natuurlijk meteen aan campers. Oneffenheden in het wegdek kunnen nu veel beter worden opgevangen. De al aanwezige bladvering krijgt hiervoor de nodige ondersteuning. Daardoor staat het voertuig ook weer helemaal recht en zakt niet langer door. Ook voor de VW Crafter of zijn zusje, de MAN TGE, is er een set. Deze luchtvering is geschikt voor de voertuigen van dit merk met dubbellucht. Een voertuig voorzien van deze set voelt stabieler en comfortabeler aan. Ook kun je hem zelf omhoog of omlaag zetten (ook handig bij het waterpas zetten).
VB Suspension voor Ford

Mercedes

Voor de V 30 Sprinter met voorwielaandrijving is er de VB SemiAir. De extra vering ondersteunt de aanwezige bladvering en kan tot op bepaalde hoogte worden ingesteld, al naar gelang de belading van het voertuig. De veerweg is zo langer, wat ten goede komt aan de stabiliteit en het comfort. De set is los te koop of compleet met compressor en bediening.
VB Suspension voor Mercedes
www.vbairsuspension.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant