Houten douchebak als nieuwe vervanging

houten douchebak

Een scheurtje in je douchebak. Bij iets oudere campers een veelvoorkomend probleem. De vraag is dan: vervangen of repareren? Er is een nieuwe oplossing, die er nog mooi uitziet ook: een houten douchebak.

Vervangen, repareren…

Veel camperbezitters hebben het al aan de hand gehad. De douchebak in hun camper bleek niet stevig genoeg. Met een scheur als gevolg. Je kunt hem dan of vervangen of repareren. Dat eerste kan soms een probleem zijn, zeker als je camper al wat ouder is. Want is een nieuw exemplaar nog wel te krijgen? Het tweede is heel goed mogelijk. Op Camperforum.nl staat bijvoorbeeld een beschrijving met foto’s van iemand die het heeft gedaan. Weliswaar al een wat ouder topic, maar de reparatie was goed te doen en het resultaat mocht er zijn. Niet iedereen is er echter handig mee en ziet het zich even doen. Voor deze mensen is er nu een nieuwe oplossing: een nieuwe douchebak op maat. Van hout.

…of een houten douchebak

Multiplex eiken kan hiervoor worden gebruikt. Maar eigenlijk kan het met elke houtsoort. Het bedrijfje ‘Natürliche Reisemobile’ levert de gewenste maat. Daarbij is het de oorspronkelijke maat die uitmaakt wat maximaal mogelijk is. Ook kijkt men naar het gewicht. Voor een nieuw houten vloertje van 70 bij 80 centimeter moet je rekenen op ongeveer 400 euro. De wastafel op de foto kost circa 250 euro. De houten douchevloer heeft in het midden de afvoer en is licht gebogen. Het hout krijgt een behandeling met speciale olie om waterdichtheid te garanderen.

www.natuerliche-reisemobile.com

Foutje gezien? Mail ons . Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant