holtkamper-kyte

Holtkamper Kyte totaal vernieuwd

Vouwwagens

De Holtkamper Kyte is voor modeljaar 2021 helemaal vernieuwd. De Nederlandse vouwwagenfabrikant heeft haar topmodel Kyte voor het modeljaar 2021 een enorme upgrade gegeven.

Topmodel Holtkamper Kyte nóg beter

Kyte betekent vlieger in het Engels. Het ontwerp van de Holtkamper Kyte doet dan ook sterk aan een vlieger denken. De bijzondere voortent zonder tentstokken – maar met een enorme mast die de luifel opspant – is kenmerkend voor de Holtkamper Kyte. Daar verandert gelukkig niets aan. Het ontwerp is bijna organisch en natuurlijk bestand tegen hoge windsnelheden. De typische punten van de luifel, die de luifel naar voren toe afspannen, geven de tent zelfs een beetje het uiterlijk van een rog.

Het zit in de details

Verwacht bij een tenttrailer als de Holtkamper Kyte geen schokkende veranderingen. Het opzetsysteem is zo doordacht en de tent inmiddels zo toonaangevend dat modernisering vooral in de details zit. Hegge ID – het Belgische designbureau dat ook voor de TakeOff van zustermerk Easy Caravanning heeft getekend – heeft de kleurstelling van de tent onder handen genomen. Ook de wagen heeft een opfrisbeurt gehad en is helemaal klaar voor 2021. De achterbumper van de Kyte was altijd van traanplaat. Tegenwoordig is deze bumper van stootvast kunststof met details van traanplaat. Ook de spatborden zijn op die manier aangepast. Heel automotive is de diffuser onderaan de achterbumper. De moderne led-verlichting maakt het plaatje af. De vernieuwde spatborden omvatten nieuwe donkergrijze lichtmetalen wielen. De wagenbak bleef verder onveranderd.

Helemaal van deze tijd

De Holtkamper Kyte is weer helemaal bij de tijd. De stoere tenttrailer past naadloos achter moderne SUV’s en is klaar voor avontuur met het hele gezin. Op de camping oogst de Kyte steevast bewonderende blikken met zijn fraaie uiterlijk en zwevende luifel. Slapen doe je op een hoogwaardig matras en de optionele bamboekeuken heeft genoeg ruimte voor iedere buitenkok. Kant-en-klaar met stromend water, koelkast (een box) en bergruimte voor alles wat je tijdens je volgende kampeertrip nodig hebt. Je kunt de nieuwe Holtkamper Kyte vanaf eind deze maand in het echt bekijken in een van de tenttrailercenters in Boxtel, Emmen of Utrecht.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!