ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Hobby Optima T65 Q als De Luxe en Premium
Hobby Optima T65 Q als De Luxe en Premium
Campers

Hobby Optima T65 Q als De Luxe en Premium

  1. 10 februari 2018, 17:00
  2. 0 Reacties

Koop je een Optima, de halfintegraal van Hobby, dan kun je kiezen tussen een De Luxe en Premium-versie. Dat geldt ook voor het nieuwe model, de T65 Q. De Q heeft een queensbed, separate douche en toilet en een zeer ruime zithoek.

T65 Q ook met hefbed

Anders, zo mag je de indeling van de nieuwe T65 Q wel noemen. Helemaal achterin bevindt zich het slaapvertrek met het queensbed. En echt, je kunt er omheen lopen. Aan het voeteneinde daarvan aan de ene kant het toilet en aan de andere kant van de camper de douche. Je kunt er zowel vanuit de slaapkamer als vanuit de woonkamer komen. Deze ruimten zijn door een massieve houten deur van elkaar te scheiden. De T65 Q is standaard uitgerust met de gezellige L-zithoek. De hoekkeuken sluit hier mooi op aan. In deze keuken vind je de Super Slim Tower koelkast van 150 liter inhoud mét uitneembaar vriesvak van 15 liter.

T65 Q

Deze Hobby is er dus in een De Luxe en een Premium-versie. Dan kost hij € 78.880,-. Kies je voor de T65 HGQ, dan zit er nog een hefbed in de camper en is hij iets meer dan duizend euro duurder.

www.hobby-caravan.de

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Camper Hobby, Campers NIEUWS