Hobby

Hobby in nieuw jasje op de Caravan Salon

Nieuws

Hobby heeft voor het nieuwe seizoen een nieuw jasje aangetrokken. De campers en caravans kregen een moderne grijze streep aan de buitenkant. Maar er is meer nieuws.

Hobby geeft modellen update

Het nieuwe design van het uiterlijk is Noors. Licht en modern. Een duidelijke lijnvoering en trendy kleurgebruik. Naast het nieuwe uiterlijk is er meer. De caravanseries Prestige en Excellent krijgen daarnaast ook een compleet nieuw interieur. Bij de campers komt er uitbreiding van het aanbod in de instap- en middenprijsklassse. Zo komen er twee nieuwe indelingen van de halfintegraal Optima Ontour. Dat zijn de T 70 E met enkele bedden en de T 70 F met een Frans bed. De eerste heeft achterin een badkamer over de volle breedte van de camper. Er komen drie nieuwe alkoofmodellen met de Citroën Jumper als basisvoertuig. De A 60 GF met dwarsgeplaatst tweepersoonsbed achterin. De A 65 KF met een stapelbed en de A 70 GFM met hetzelfde bed als eerstgenoemde en een zitgroep in het midden.

Hobby ontour
Interieur van de Hobby Optima Ontour T70 E

Vernieuwde Vantana buscamper

De vernieuwde Vantana buscamper heeft meer ruimte in het interieur. De De Luxe-versie is voorzien van een groot panoramaraam. Dankzij dubbel glas en een goede isolatie kun je er het hele jaar mee op pad. Het bed aan de bestuurderskant werd 9 centimeter langer. De nieuwe gasflessenhouder verhoogt het comfort. Hobby toont al het nieuws op de komende Caravan Salon. Maar je kunt de stand ook virtueel bezoeken, vanachter je eigen computer thuis. Alle modellen zijn 360 graden rondom te bewonderen. Vanaf 5 september kun je via onderstaande link een kijkje nemen op de stand:

Link naar de virtuele beursstand van Hobby.

hobby
Vantana De Luxe met panoramaraam.

Wie de modellen in het echt wil zien is – van 4 tot en met 13 september – welkom op de Caravan Salon in Düsseldorf. De grootste kampeerbeurs van Europa gaat onder strikte hygiënemaatregelen van start. Ook Hobby heeft de nodige maatregelen genomen om de veiligheid van bezoekers en personeel te garanderen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant