Hobby De Luxe 515 UHK met hefbed

Caravans

Hobby wordt 50 en viert dat met een aantal, meer dan, volgepakte modellen. Het echte nieuws dat we in Fockbeck ophaalden was echter Hobby’s eerste caravan met hefbed. De uit de kluiten gewassen Hobby De Luxe 515 UHK bergt in totaal wel 8 slaapplaatsen. Meer dan genoeg ruimte voor twee gezinnen met kinderen. Of oma en opa een weekeindje mee.

Hobby De Luxe 515 UHK vol slaapplaatsen

Een grote rondzit die is om te bouwen naar een tweepersoonsbed, een kleine treinzit die je kunt ombouwen tot twee slaapplaatsen voorin. Er tegenover het stapelbed en als kers op de slaapplaatsentaart een hefbed boven de rondzit. Tel je even mee?
De ‘De Luxe’ serie is sowieso op gezinnen gericht en de Hobby De Luxe 5151 UHK spant de kroon als het gaat om aantal slaapplaatsen. De caravan is daarbij niet breder dan 2.30 meter. In het interieur het nieuwe meubeldecor in de kleuren “Olmo Pavarotti/Beige” met bekledingskleur “Patch”.
Van huis uit zijn Hobby caravans compleet uitgerust. de “De Luxe” serie is daarop geen uitzondering. Je vindt er ondermeer een grote 150 liter slimline koelkast en een keuken met voldoende ruimte om die 8 personen van een maaltijd te voorzien.
Hobbu 515 UHK dag
 
 
 

Technische gegevens

Met zijn lengte van 7,53 meter en breedte van 2,30 meter heeft de Hobby De Luxe 515 UHK een toegelaten gewicht van 1600 kilo. De prijs in Duitsland is €21.780,- en volgens Hobby heb je dan alles dat je hartje begeerd.
Hobby de luxe 515 uhk

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant