Smart HLC

HLC® Smart: nieuw levelsysteem van Goldschmitt

Accessoires

Het HLC Smart systeem van Goldschmitt werkt hydraulisch en is volautomatisch. Het is geschikt voor de Fiat Ducato en de Mercedes Sprinter. Je bedient het systeem via een app.

HLC Smart vanaf november

Met een druk op de knop staat je camper waterpas en stabiel. Dat kan met het nieuwe HLC Smart levelsysteem. Goldschmitt – onderdeel van de Erwin Hymer Group – kiest voor dit nieuwe systeem wederom voor één centraal aggregaat. Dit kan ook onder het voertuig worden gemonteerd. Het is namelijk waterdicht. Zo hoeft het geen ruimte in te nemen, want die is in de meeste campers schaars. Belangrijker: er hoeven ook geen gaten in de camperopbouw worden gemaakt. Het systeem – met op elke hoek een steun – is vanaf november verkrijgbaar.

Smart HLC

Comfort en veel extra functies

Smart HLC Goldschmitt

De bediening van het systeem is uiterst comfortabel. Dit onderdeel is door Goldschmitt dan ook volledig opnieuw ontwikkeld. HLC Smart werkt via bluetooth. Zo zijn alle functies draadloos te bedienen. Van waterpas zetten, tot de keuze uit automatische of handmatige instelling. Zo kun je een andere stand voor het slapen instellen. Als je met het hoofd iets omhoog wilt liggen bijvoorbeeld. Evenals een stand waarbij je de tanks beter kunt laten leeglopen. Dat kan allemaal zelfs in het donker, want het kastje is uitgerust met verlichting. Een bijbehorende gratis app zorgt ervoor dat de bediening ook met een smartphone mogelijk is.

Met het HLC Smart systeem heb je de nodige extra functies tot je beschikking. Zoals een weegschaal. Hiermee kun je het totale gewicht en het gewicht per as vaststellen. De weegfunctie is standaard onderdeel van de app. Er is geen meerprijs aan verbonden. Een wegrijblokkering voorkomt dat iemand met de camper weg kan rijden zonder dat je dat wilt. Op deze manier heb je meteen ook een anti-diefstalsysteem op je camper.

HLC Smart heeft meer voordelen

Bijkomend voordeel van één generator is dat er ook maar één motor en pomp nodig zijn. Deze zijn waterdicht en stofvast uitgevoerd. Geen ruimteverlies, geen gaten boren in de opbouw. Nog minder kabels zijn nodig dankzij de bluetooth-functie. En door de combinatie van de aansturing en de hydrauliek in één behuizing. Dat maakt dit systeem tot een van de meest montage- en onderhoudsvriendelijke systemen die te koop zijn.

Smart HLC

Het nieuwe HLC Smart systeem komt naast het Pro-systeem. Dit systeem van Goldschmitt blijft eveneens leverbaar. Beide systemen zetten je camper waterpas. Toch zijn ze qua techniek en voordelen wezenlijk anders. Waar Pro plust op het gebied van systeemveiligheid, doet Smart dat met waterdichtheid en kabelvrije bediening. Aan de klant de keus welk systeem de voorkeur krijgt.

Naar de site van Goldschmitt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!