ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Hitch Hotel is hotelkamer op je trekhaak
Hitch Hotel is hotelkamer op je trekhaak
Nieuws

Hitch Hotel is hotelkamer op je trekhaak

 1. 29 juli 2018, 17:00
 2. 2 Reacties

Het Hitch Hotel zet je op je trekhaak.Vervolgens kunnen er kampeerspullen in en fietsen bovenop. Net als elke andere transportbox. Maar, ergens aankomen, het geval uittrekken en je overnachtingsplek is klaar. Das handig.

Transportbox met mogelijkheden

Van de trekhaak halen, uittrekken en klaar is je bed. Het idee ontstond toen een vader, Geoff Patterson, een veilige transportbox wilde bouwen voor de mountainbike van zijn zoon. Tijdens het bouwen en denken ontdekte de vader dat je met zo’n box veel meer kan doen. Het duurde drie jaar voordat het eerste ontwerp klaar was. Nu is het een kwestie van afhaken, steunen uitklappen en de slide-out in zijn geheel uittrekken. Zo ontstaat een bed met een bedmaat van 224 bij 147 centimeter. De box is voorzien van ramen.

Hitch Hotel

Lichtgewicht, sterk en weersbestendig, dat is de Hitch. Hij is gemaakt van GFK en aluminium uit de vliegtuigbouw. Hij weegt 109 kilo, wat voor de nodige trekhaken te veel is. Vaak kunnen ze maximaal tussen de 50 en 100 kilo hebben. De box heeft een inhoud van 1700 liter. Genoeg voor twee fietsen of al je spullen. Het comfort bestaat uit een lampje en een usb-aansluiting. Meer zit er niet in. Maar als overnachting tussen twee fietstrajecten is dat misschien voldoende. Omgerekend ben je voor het Hitch Hotel 3003 euro kwijt.

Hitch Hotel

Naar de site

 

 

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

REACTIES

  Trudi Bauer - vrijdag 05 oktober 2018 

  Ziet er grappig uit! Ik kan maar 850 kg trekken met mijn Toyota Yaris.
  Zoek dus eigenlijk een kleine, lichte caravan met treinzit.

  Beantwoorden

   Luc Schaepkens - vrijdag 05 oktober 2018 

   Dan is ons advies om zeker de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht te gaan bezoeken. Daar staan ze allemaal bij elkaar.

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Nieuws NIEUWS