Himoinsa Racing Team met Bürstner in de Dakar

Nieuws

Vanaf 2 januari is hij er weer, de Dakar Rally. Het Spaanse Himoinsa Racing Team neemt twee Bürstner Ixeo campers mee op avontuur. De 38ste editie van Dakar is daarmee een mooi podium voor de camperbouwer die komend jaar zijn 30ste verjaardag mag vieren.

Twee Ixeo’s in de Dakar Rally

De twee Ixeo time it 726 G modellen zullen gebruikt worden door de meervoudige Enduro wereldkampioen Ivan Cervantes en zijn team. Bürstner en zijn Spaanse dealer Autosuministros ondersteunen zo de deelname van dit team aan de Dakar Rally. Het team en de campers hebben 7.500 kilometer voor de boeg tussen Argentinië en Bolivia. Iedereen zal al wel eens beelden hebben gezien van hoe het er in de Rally aan toe gaat. De campers bieden niet alleen onderdak en comfort aan het team. Ze zijn ook de studio van de meereizende partners en journalisten waarin besprekingen en interviews plaats kunnen vinden. Ook een groot deel van de uitrusting van het team zal in de ruime garages van de campers een plek vinden.

Het Himoinsa team bestaat uit 5 deelnemers, waaronder Ives Cervantes, die als favoriet voor de titel en dé te kloppen man van start gaat. De campers spelen in de strijd zeker een niet te onderschatten rol. Rosa Romera van het team zegt hierover:”Een goede en comfortabele nachtrust is voor ons één van de sleutels naar de overwinning. Na een vermoeiende dag is het bijzonder belangrijk dat je je kunt terugtrekken in een ruime en comfortabele omgeving en daar kunt uitrusten. Met de twee Bürstner campers hebben we deze ruimte en ze zijn ook nog eens erg flexibel te gebruiken. Daarbij kunnen  we beschikken over het hoge uitrustingsniveau”.

Op 2 januari 2016 gaat de Dakar Rally van start in Buenos Aires om, via een rustdag op 10 januari in Salta, op 16 januari te eindigen in Rosario in Bolivië.

www.buerstner.com

Team Himoinsa

 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant