ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Hilo superplat slaaphefdak met uitzicht
Hilo superplat slaaphefdak met uitzicht
Accessoires

Hilo superplat slaaphefdak met uitzicht

  1. 6 december 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Een slaaphefdak zorgt, behalve voor de vereiste stahoogte, voor (extra) slaapplaatsen in je buscamper. Het dak van Hilo is daarbij open te ritsen. Zo kun je er ook een terras met uitzicht van maken.

Hilo dak met panorama opening

Er zijn beperkt bussen af fabriek te koop met een hefdak. VW verkoopt lege bussen voorzien van het hefdak dat we kennen van de California. Daarmee willen ze de ombouwbedrijven tegemoet komen. Particulieren kloppen vooralsnog tevergeefs aan. Wil je zelf een dak achteraf (laten) inbouwen waarin je ook je bed kwijt kunt zijn er een beperkt aantal merken verkrijgbaar. Bekendste namen zijn dan waarschijnlijk Reimo en Sca.

Hilo dicht

Hilo, een fabriek uit Groot-Britanië, levert nu een slaaphefdak dat vooral opvalt omdat het doek rondom open te ritsen is. Althans, als je voor 300 euro meer voor deze optie kiest. In gesloten toestand is het erg laag. De Duitse importeur zegt dat het zelfs het meest platte dak is dat momenteel te koop is. Je ziet aan de buitenkant, aldus diezelfde importeur, zelfs geen verschil tussen een bus met een gewoon dak en een Hilo slaaphefdak. Het dak is standaard zwart en kan tegen meerprijs in elke gewenste kleur worden gespoten. In het tentdoek zorgen drie open te ritsen ramen voor licht en lucht. Het tentdoek is van PU met Teflon en waterafstotend en ademend.

Kies zelf de kleur van het tentdoek

De stahoogte aan de achterkant is 1,85 meter oplopend tot 2,5 meter voor. Heb je een bus met korte wielbasis heb je 2,50 meter lengte bovenin. Heb je een lange wielbasis komen daar nog eens 20 centimeter bij. De daken zijn leverbaar voor de VW T5 en het huidige model van de T6. Zowel in Transporter als in Multivan uitvoering. En dus ook voor de korte en lange wielbasis. Prijzen vanaf € 6.650 tot aan € 7.150,-. Bij de Duitse aanbieder is dat inclusief montage en binnenbekleding, Tüv-keuring en btw. Voor 250 euro meer kun je zelf de kleur van het stof uitkiezen. En hoogglans metallic lak is ook mogelijk. Voor de passende matras moet je ook nog vanaf 150 euro extra lappen. Voor de inbouw ben je je bus een weekje kwijt.

www.hilo-deutschland.de

Hilo binnen

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

MEER Accessoires, Uitrusting NIEUWS