ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Hete Weinsberg Carabus Edition Fire
Hete Weinsberg Carabus Edition Fire
Campers

Hete Weinsberg Carabus Edition Fire

  1. 8 november 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Het gaat er heet aan toe bij Weinsberg. Na een Edition Pepper bij de CaraCompact is er nu een Edition Fire bij de Carabus buscampermodellen. Hij is er in vier uitvoeringen vanaf € 55.618,-  en het prijsvoordeel kan oplopen tot € 8.400,-.

Edition Fire

Hoe zet je een special edition in de showroom waarvan je weet dat hij zal aanslaan? Daar maken ze bij Weinsberg geen geheim van. Je neemt de meest gewilde modellen en gooit die tot aan het plafond vol met extra’s. Zo heeft de [FIRE], met hoofdletters en haakjes, standaard airco. Daar komen tempomat, cruise control en sfeerverlichting bij. Hij staat op mooie lichtmetalen velgen en de koelkast is van een extra groot formaat. En dan is er natuurlijk een exclusief Fire kleurtje op de buitenkant. Maar er is nog meer. Hij is er met tweepersoonsbed, hefbed en enkele bedden. En in drie lengtematen. Altijd een [FIRE] die perfect bij je past dus. De aanbieding is heet, de prijs is koel. Zo zet je een speciale editie neer die aanslaat.

Edition Fire interieur

Vier uitvoeringen, van 5,41 meter

De 5,41 meter lange 541 MQ heeft drie slaapplaatsen. Hij is er vanaf € 55.618,-. Hij weegt leeg 2470 kilo. Rijklaar is dat 2650 kilo. Maximaal mag dat 3300 kilo zijn, dus je kunt nog 650 kilo aan bagage meenemen (verschil tussen totaal toelaatbaar en rijklaar). Er zijn vier zitplaatsen die tijdens het rijden ook gebruikt mogen worden. Het bed staat dwars achterin en heeft een bedmaat van 194 bij 138/125 centimeter.  De watertank is voorzien van een overloopventiel. Onderweg kan 20 liter mee. Op de plek van bestemming met gesloten ventiel kan er 80 liter in. Voor de genoemde vanafprijs heb je de 2.0 liter multijet met 130 pk onder de kap.

Via 5,99 meter

Edition Fire regengoot met LEDDe Carabus 601 K Edition Fire is 5,99 meter lang en heeft tot aan vijf slaapplaatsen. Hij is er vanaf € 57.287,-. Het laadvermogen is 460 kilo bij een maximaal toelaatbaar gewicht van 3300 kilo. Voor de verwarming zorgt een Truma Combi 4 met een geïntegreerde 12 liter boiler inclusief ringverwarming in de woonruimte. De ramen zijn elektrisch en de cabine heeft centrale deurvergrendeling. In de bus zitten geïsoleerde ramen. De dinettebank is voorzien van de comfortfunctie. De huishoudaccu heeft 90 aH.

De 601 MQ heeft tot aan drie slaapplaatsen en we zien bovenkasten boven het bed. Ook deze uitvoering heeft elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. De radio is van het type DAB+. Ook  hier in de cabine vouwjalouziën van Remis. Boven de schuifdeur een afwateringsgoot met LED verlichting. De schuifdeur is voorzien van een insectenhor. De 601 MQ is er vanaf € 58.405,-.

Edition Fire elektrische opstapTot 6,36 meter

De grootste uitvoering van de Edition Fire is de 631 ME. Hij is 6,36 meter lang en is te koop vanaf € 61.354,-. Tot 3 slaapplaatsen, achterin enkele bedden. Daarvan is, bij een breedte van 85 centimeter, het ene 190 en het andere 200 centimeter lang. Hij heeft een laadvermogen van 590 kilo. Net als bij de andere modellen zit er een CP Plus bediening met het Truma iNet-systeem in. Voor de sat en het zonnepaneel liggen de kabels al klaar. Behalve een elektrische opstap hangt er ook al een luifel aan de bus. De DAB+ radio is te bedienen vanaf het stuur.

www.weinsberg.com

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Camper Weinsberg, Campers NIEUWS