Weinsberg

Het Weinsberg nieuws voor 2019

Campers

Bij de campers van Weinsberg vallen de nieuwe 5-gaats wielen op. Zuinige led-verlichting wordt standaard. Bij de caravans is de kogeldrukweegschaal in het neuswiel optioneel. Ook hier zien we de 70 centimeter brede comfortdeur weer terug.

Cara Compact [Edition Pepper]

Het budgetmerk Weinsberg doet goede zaken voor Knaus. De Cara Compact is al eens de Golf onder de campers genoemd. Een vergelijking waar ze trots op zijn. Hij is een regelrechte bestseller. De indelingen 600 MEG en 600 MG hebben vanaf nu 160 pk onder de kap. Daarbij zit er standaard ABS, ESP en Hill Holder op. De Remis verdonkering en brede comfortdeur zijn eveneens standaard. Verder noemen we nog de elektrisch verstelbare en verwarmde spiegels, tempomat, bandendruksensor, multi media met DAB+ en achteruitrijcamera, 16 inch alu-velgen, tv en Truma i-Net. Kortom, de Pepper met de Peugeot als basis heeft heel wat te bieden voor een zeer redelijke prijs.

Weinsberg Cara Compact

Carahome

De alkoof is er als 550 MG, 600 DKG en 700 DG op een Peugeot-chassis. Dus inclusief de assist-systemen van Peugeot. Verder spoorassist, AEBS/afstandswaarschuwing, Intelligent Traction Control en berghulp. Ook heeft dit model de nieuwe – al eerder genoemde – bredere deur. De Carahome is geschikt voor maximaal zes personen.

Weinsberg

CaraTwo

De caravanserie CaraTwo is er in vier uitvoeringen: de 390 QD, de 400 LK, de 450 FU en de 500 QDK. Ook hier de nieuwe deur. Laatstgenoemde uitvoering – met tot aan zeven slaapplaatsen – kreeg een update. Het maakt hem een stuk ruimtelijker. Blikvanger is het multifunctionele driepersoons stapelbed waar ook een kinderbank van is te maken. Je maakt er net zo makkelijk een ruime garage van compleet met optioneel groot zijluik. Mooie plek voor de fietsen. Een nieuwe bekledingsvariant kreeg hij ook. Naast Icewater en Curry Yellow is er nu ook Azteka Grey om uit te kiezen. Grijs met bordeauxrode accenten.

Weinsberg 2019

CUV: CaraTour en CaraBus

En dan is er nog de CUV, de Caravaning Utility Vehicle, zoals Knaus en dus ook Weinsberg zijn buscampers noemt. Ze zouden namelijk iets extra’s hebben. Ze worden voor modeljaar 2019 nog eens onder handen genomen. De CaraTour en Carabus hebben dezelfde indelingen, maar zijn toch verschillend. In het interieur zien we nieuwe stofjes en nieuwe houttinten. Verder een nieuwe tafel zonder de poot die altijd in de weg staat en een nieuw gevormd keukenblok. Van beide modellen zijn zeven indelingen beschikbaar.

www.weinsberg.com

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!