Het Tabbert caravannieuws voor 2019

Caravans

Bij Tabbert zitten ze niet stil. Nieuw voor 2019 is de Da Vinci Finest Edition. Dit model kent meerdere verbeteringen, zoals een nieuwe deur vanaf de Vivaldi en een ingebouwde weegschaal in het neuswiel. Nooit meer raden naar je kogeldruk. De Vivaldi-serie kreeg een complete update en de T@b werd nog wat bijgeschaafd.  

Tabbert Da Vinci Finest Edition

De Rossini en Vivaldi waren er al in een Finest Edition-uitvoering. De Da Vinci is daarmee de derde serie met dit actiemodel. Hoewel de Finest Edition afgeladen is met fijne extra’s betaal je er maar weinig meer voor dan de basis Da Vinci. We noemen de lichtmetalen wielen in zilverkleur, de Al-Ko verzwaarde steunen Big Foot, hordeur, dimbare lichtlijst in de luifel en een buitenlamp met bewegingsmelder. Verder een Truma monoControl CS, 22 ich tv met zwenkarm en meer.
Tabbert Da Vinci Finest Edition

Vivaldi

Het interieur kreeg een update, de uitrusting is opgewaardeerd. Bijvoorbeeld door een grote Dometic-koelkast met een inhoud van 153 liter te monteren. Hij kan van binnen en buiten worden geopend. Proost. Airco is optioneel, de Truma i-Net is hiermee standaard. Via je smartphone regel je de temperatuur in de caravan. Ook kun je het niveau van verschillende tanks controleren. Wit en lichte houttinten in combinatie met grijs maken de Vivaldi modern en ruim. De nieuwe kussens komen in beige en bruin. Groot pluspunt: de prijs blijft gelijk aan het huidige model.
Vivaldi 2019

T@B

Minimale aanpassingen aan de retro cult caravan uit deze stal. Andere kookpitten en een elektrische ontsteking op de verwarming. Voor de rest is er weinig nieuws. Hij blijft leverbaar in vier uitvoeringen met vijf bekledingskleuren om uit te kiezen. Verder vervallen bij de typenamen de letters. De 320 RS heet nu kortweg 320, de 400 TD is nu de 400.
www.tabbert.nl

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant