Het Sun Living 2020 nieuws

Campers

Ook bij Sun Living, made by Adria Mobil, is het nieuwe seizoen begonnen. Wat bleef is het complete aanbod in het lagere prijssegment. Ook het simpele, slimme en gedurfde design veranderde niet. Ze zouden wel gek zijn. Wat wel nieuw is, zetten we voor je op een rij.

Nieuwe indelingen

Sun Living komt met twee compleet nieuwe indelingen: de S 70 SP en de A 75 SL. Ze staan, net als alle andere modellen voortaan, op de nieuwe Ducato. Dat wil zeggen dat er vier nieuwe motoren met Ad Blue-technologie beschikbaar zijn. Dat ESP voortaan standaard is en dat de nieuwe negentraps automatische versnellingsbak beschikbaar is voor de 160 en 180 pk versies. Aan de buitenkant zien we voor het nieuwe seizoen een nieuwe striping en de cabine is optioneel leverbaar in metallic zilver.
De S 70 SP is 6,99 meter lang en heeft plek voor tot vijf personen. De stahoogte is een riante 2,10 meter. Hij heeft een aparte douche- en toiletruimte. Behalve een grote garage is er veel bergruimte. Een hefbed is optioneel. De A 75 SL heeft een vlakke vloer en eveneens een stahoogte van 2,10 meter. Achterin zien we lange enkele bedden in lengterichting. Hij is 7,42 meter lang en heeft vijf goedgekeurde zitplaatsen met gordel. Er zijn zes slaapplaatsen.
Sun Living 2020

Handige details

Binnen zien we – naast een andere bekleding – nieuwe spotjes met een handig ingebouwd usb-stopcontact. Samen met een 230 volt stopcontact zit er ook een usb-stopcontact in de garage. Dat is weer heel handig voor het opladen van je e-bike. De garage en de garagedeuren werden bij veel modellen hoger, namelijk 1,20 meter. Voor een betere luchtcirculatie in de toiletruimte zorgt het nieuwe micro Heki-dakluik. De vernieuwde Truma monocontrol CS regulator is eveneens standaard.

Meer opties

De negentraps automaat noemden we al. Hert Eco Pack zit er standaard op bij de 160 en 180 pk versie. Bij de 140 pk is het een optie. Het bestaat uit een zogenaamde slimme dynamo, een start/stop-systeem en een geregelde brandstofpomp. De slimme dynamo geeft geen stroom meer als de startaccu vol is. Omdat je toch je huishoudaccu wil opladen, is er een zogenaamde voltage booster nodig die dit probleem ondervangt. Ook het Truma-gasfilter is op de nieuwe optielijst te vinden. Doordat je de complete toiletruimte kunt ‘verstoppen’ – het systeem heet Hide Away – is er veel ruimte en doorkijk in de campers van Sun Living. De toiletruimte zelf heeft een riante stahoogte van 2,10 meter.
Sun Living 2020
Twee buscampers (V-serie), maar liefst negen indelingen als semi integraal/cross over (S-serie) en vier alkoofmodellen (A-serie). Er is genoeg te kiezen bij Sun Living.
nl.sun-living.com
 

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant