ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Het nieuwe Sun Living komt eraan, reis met ons mee!
Het nieuwe Sun Living komt eraan, reis met ons mee!
Advertorial

Het nieuwe Sun Living komt eraan, reis met ons mee!

  1. 4 juli 2017, 17:00
  2. 0 Reacties

Sun Living wordt voor seizoen 2018 volledig vernieuwd. Te beginnen met een nieuw logo in helder blauw. Nog altijd geproduceerd bij en door Adria Mobil in Novo Mesto Slovenië, nog altijd scherp geprijsd.

Sun Living volledig nieuw ontwikkeld

Met innovatieve toepassingen zoals de flexibele deur van de toilet-doucheruimte, een nieuw interieur en een volledig nieuw ontwikkeld exterieur komt het nieuwe Sun Living met een nieuwe generatie kampeerauto’s in alle categorieën. Van buscamper tot alkoof met maar liefst 7 slaap- én zitplaatsen.

Alle modellen hebben de comfortabele Fiat Ducato als basis. Uiteraard is er keuze in motoren en chassisgewichten. Er zijn twee buscamper-indelingen: de SP met vast bed en de SL met enkele bedden achterin. Deze twee enkele bedden achterin, waar je ’s nachts heerlijk op kunt wegdromen, zijn overdag te veranderen in een ruime zitgroep. Leven overdag, rusten ’s nachts, de ideale combinatie. De ruimte als bagageruimte gebruiken kan natuurlijk ook.

Van de 9 semi-integraal modellen bieden 7 de keuze voor een hefbed boven de zitgroep. De twee meest compacte indelingen S 60 SP en S 65 SL, zijn er uitsluitend met slaapplaatsen voor 2 personen. Het optionele hefbed heeft een afmeting van 1.85/1.90 x 1.25 m. Afhankelijk van de indeling biedt de kampeerauto met dit bed 4 tot 6 slaapplaatsen.
Sun Living buscampers zijn verkrijgbaar vanaf € 50.335,–. De campers beginnen bij € 56.275,– (model S 60 SP). Sun Living prijst de campers inclusief transport Slovenië-Nederland, BTW, BPM, Leges en rijklaarmaakkosten.

De wereldpremière van het nieuwe Sun Living zal zijn op het Caravansalon in Düsseldorf. Maar de grootste collectie nieuwe Sun Living campers en buscampers is te bekijken in ons eigen land, tijdens Dordrecht Open. Van 2 t/m 10 september is de collectie te zien in het Postillion Hotel in Dordrecht en zijn alle dealers aanwezig om informatie te verstrekken. Zelfs proefrijden met een nieuwe Sun Living behoort dan tot de mogelijkheden.
Bekijk de video op de geheel vernieuwde website en kom in vakantiestemming. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en zorg dat je op de hoogte gehouden wordt van al het nieuws, de modellen, de dealers en evenementen.

www.sunliving.nl
www.pop-upshowroom.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

VEKABO 2015 camping vh jaar
Nieuws

VEKABO 2015 camping vh jaar

Wie gaat er vandoor met de titel VEKABO 2015 Camping van het jaar? De genomineerden zijn bekend. Spannende tijden voor...

  1. 18 augustus 2014, 0:00
  2. 0 Reacties
Camperplaats Steenderen
Nieuws

Camperplaats Steenderen

In het Gelderse Steenderen is een nieuwe camperlocatie geopend. “Landlust biedt” plaats aan acht campers. Sinds 2012 was men al...

  1. 18 september 2015, 0:00
  2. 0 Reacties

MEER Advertorial NIEUWS

Truma airco-actie verlengd tot 31-10
Advertorial

Truma airco-actie verlengd tot 31-10

Upgrade je caravan of camper nu met een Truma airco en profiteer van coole aanbiedingen.De Truma airco-actie is wegens succes verlengd tot 31 oktober. Truma airco is goud waard Hittegolf, vooral in Zuid-Europa! Dan…

  1. 9 september 2017, 17:00
  2. 0 Reacties
Kabe zet nieuwe doelen
Advertorial

Kabe zet nieuwe doelen

Dat het goed gaat met de caravan- en camperverkopen in Europa mag inmiddels duidelijk zijn. De meeste fabrikanten zien een stijgende omzet en meer en meer mensen kiezen ervoor te gaan kamperen. Dat merkt…

  1. 1 september 2017, 19:00
  2. 0 Reacties