Daktentfestival

Het Nederlandse daktentfestival krijgt vervolg

Tent

Het eerste Nederlandse daktentfestival beviel zo goed dat er een vervolg komt. Schipborg (in Drenthe) is op 13, 14, 15 september 2019 de locatie voor een intiem kampeerfeest voor iedereen met een daktent. Bovendien is er in juni voor het eerst een Belgisch daktentfestival.

Deelnemen of alleen bezoeken

Heb je een daktent en wil je meedoen aan het Nederlandse daktentfestival? Koop dan snel tickets. Ze zijn via onderstaande site te koop. Zo staan er straks 100 ervaringsdeskundigen gezellig bij elkaar. Heb je nog geen daktent, maar wil je je laten informeren? Dat kan op zaterdagmiddag 14 september. Je ontdekt dan alles over het kamperen op het dak van je auto. Je dient je wel even te melden bij de receptie van de camping (Camping Vledders). Op de site volgt binnenkort ook informatie over hoe je een daktent kunt huren tijdens het festival. Het programma wordt stukje bij beetje bekendgemaakt via Facebook en uiteindelijk helemaal op de site staan. Meer weten? Ga dan naar de site.
www.daktentfestival.nl

Ook in België

Ook in België is dit jaar voor het eerst een daktentfestival. Hiervoor kun je op 14 – 15 -16 juni terecht in Kasterlee. Lees alle informatie hierover op onderstaande site:
www.daktentenfestival.be

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant