ZOEK BINNEN ARTIKELEN

Home Het Kabe nieuws voor 2019
Het Kabe nieuws voor 2019
Advertorial

Het Kabe nieuws voor 2019

  1. 1 augustus 2018, 11:00
  2. 0 Reacties

Met een Kabe kies je voor een camper of caravan die is opgewassen tegen het Scandinavische klimaat. Slimme oplossingen en moderne technologie die je vakantie precies zo maken als je voor ogen had. Wat is nieuw voor 2019?

Caravannieuws

Nieuw is de 780 FK, een ruime caravan met frontkeuken. Hij is verkrijgbaar in de Royal- en in de Imperial-uitvoering. Verder zijn er voor het nieuwe seizoen tal van nieuwtjes en verbeteringen aangebracht. Zo kregen de caravans o.a. een uitklapraam aan de voorkant. De aluminium velgen zijn van een nieuw ontwerp. Op de Imperial zijn het 15 inch velgen, op de Royal zijn deze optioneel. Op de Edelsteen en Royal zitten 14 inch velgen. Deze zijn voor de Classic optioneel. Op de gladde buitenwanden zien we een nieuwe striping met een driedimensionale uitstraling. In het interieur de nieuwe en krachtige Kenwood-multimediaspeler en een nieuw tv-statief met stang. De nieuwe koelkast in de keuken is er een uit de innovatieve 10-serie van Dometic. Bij het bed is een dubbele usb-poort aangebracht. Handig voor bijvoorbeeld het opladen van je mobiele telefoon.

Kabe 2019

Vijf series, nieuwe 780 FK

Er zijn vijf verschillende series: de Classic, de Edelsteen, de Royal en de Imperial. Helemaal nieuw voor komend seizoen is de 780 FK. De frontkeuken die twee jaar geleden werd geïntroduceerd is populair. Op verzoek zit deze nu ook in het grotere model 780. De binnenlengte is 720 centimeter, de binnenbreedte 235 centimeter. Koks hebben in dit model volop de ruimte. Ook valt er door het raam in de voorkant veel daglicht in de keuken. ”Dit is echt een heel fijne, goed uitgeruste keuken die je zin geeft in koken voor het hele gezin en vrienden” constateert Jonas Svenson, hoofd ontwikkeling bij Kabe.

Kabe 2019 caravan interieur

De nieuwe 780 is er als Royal en als Imperial. De eerste is voorzien van een oven en een groot vierpitsfornuis. De Imperial heeft een inductiekookplaat die tevens twee gasbranders heeft. Daaronder een inbouwoven en een magnetron. In het midden van de caravan de ruime zitgroep met woonkamergevoel. Wat slaapplaatsen betreft zijn er vijf varianten om uit te kiezen. Tot aan vier slaapplaatsen zijn mogelijk. ”Worden het twee in de lengte geplaatste eenpersoonsbedden, een tweepersoonsbed, een tweepersoonsbed overdwars of misschien een tweepersoonsbed met nog een bed erboven? De 780 FK is een comfortabele, ruime caravan voor allerlei soorten gezinnen. Hij is op verschillende manieren te gebruiken”, aldus Svenson. De badkamer achterin strekt zich uit over de gehele breedte van de caravan. Het is gewoon een woning op wielen.

Kabe 2019 Dometic

Campernieuws

Nieuw is de Imperial I860, een nieuwe maat in de exclusieve Imperial-serie. Ook de campers krijgen voor het nieuwe seizoen tal van nieuwtjes en verbeteringen. Zoals de genoemde Dometic-koelkast, een glazen douchedeur, een elektrisch te legen schoonwatertank en nieuw ontworpen aluminium velgen.

Kabe 2019

Vijf series, nieuwe I860

De 740 is er als halfintegraal, crossover en integraal. Zo ook de 780 en 880. Volledig integraal zijn de i760, i810 en de i860. Net als de Imperial i810, i860 en i910. De Imperial-serie is bij Kabe de top. De i860 is nieuw, met een lengte van 8,7 meter valt hij tussen de twee andere Imperial-modellen in. ”De Imperial-serie is ontzettend goed ontvangen, zowel in Zweden als in andere landen. Het is ontzettend leuk dat we het aanbod nu kunnen uitbreiden en nog een optie kunnen toevoegen aan deze exclusieve serie”, aldus Andreas Kelekidis, hoofd ontwikkeling Kabe-campers.

Basis is de Ducato 2,3 liter diesel met 180 pk. Deze zit vast aan een zestraps automatische versnellingsbak. Hij staat op een AL-KO chassis met tandemas. ”Met een Imperial i860 reis je altijd veilig en comfortabel”, constateert Kelekidis. De 16 inch wielen en een asafstand van 4700 mm dragen bij aan de uitstekende wegligging en rijeigenschappen. Hydraulische servo-sturing en cruise control vereenvoudigen het rijden. Met ESP antislip- en antispinsysteem, ABS en airbags voor jouw veiligheid.

Kabe 2019 camper interieur

De keuken is voorzien van een driepits gasfornuis en inbouwoven. De koelkast is van Dometic. ”Als je goed kijkt naar het nieuwe ontwerp van de koelkast met zijn gladde en stijlvolle ontwerp, zul je zien dat de aluminiumlijsten aan de zijkanten in feite twee praktische handgrepen zijn. De koelkast en het vriesvak hebben een dubbele deurophanging, zodat de deuren van twee kanten geopend kunnen worden!” De i860 heeft achterin een queensbed, naast een hefbed boven de zithoek. ”Nieuw dit jaar is onder meer de glazen douchedeur. ”Dat zorgt nog meer voor de sfeer van een exclusieve badkamer in onze volledig geïntegreerde campers”, zegt Kelekidis. Een Kabe is gemaakt om het hele jaar door te gebruiken. O.a. het AGS II Pro vloerverwarmingssysteem zorgt dat dit prima kan.

Kabe 2019

www.kabe.nl

VORIGE BERICHT VOLGENDE BERICHT

REAGEER OP DIT ARTIKEL

GERELATEERDE ARTIKELEN

MEER Advertorial, Campers, Caravans NIEUWS