nnq

Het is weer bbq tijd

Accessoires

Geen vakantie zonder bbq. Lekker eten, gezellig samen rond de bbq. Leuker gaat het op vakantie niet worden. Barbecues zijn er in heel wat maten en prijzen. We zetten er een paar voor je op een rij.

En dan is er… de bbq

  • De Safari Chef van Cadac. Die is compact om mee te nemen. En je kunt er zo’n beetje alles op klaarmaken. Hij werkt op gas en weegt maar 3 kilo. Er zijn drie verschillende kookoppervlakten: de pandrager, het bbq-rooster en het deksel. Die laatste kun je gebruiken als pan. Hij kost 100 euro. Bekijk hem hier.
Cadac bbq
  • Liever ouderwets op houtskool? Dan is deze lichtgewicht van aluminium een optie. Hij is zowel op de grond als op de tafel te gebruiken. Deze barbecue is voorzien van een windscherm. Het bbq-rooster kan op drie verschillende hoogtes worden gehangen. Voor 20,66 euro komt hij naar je toe. Klik hier.
bbq
  • Deze tafelbbq draag je als een schoudertas. De instelbare luchtstroom zorgt ervoor dat je snel kunt beginnen. De deksel van kurk gebruik je tijdens het bbq-en als onderzetter voor de bbq. Je bent helemaal hip met deze Berghoff tafelbbq. Hij won namelijk de prestigieuze Red Dot Design Award. Hij kost 129 euro. Bekijk hem hier.
bbq
  • Niets zo handig om mee te nemen als een kofferbbq. Supercompact en te dragen als een koffertje. Met zijn matgroene kleur is dit exemplaar ook nog eens mooi om te zien. Hij is gemaakt van rvs en 38 bij 27,5 centimeter groot. Na het uitklappen is hij groot genoeg om er met zijn vieren mee te bbq-en. Je zet hem op de tafel of op de grond. Hij kost 50 euro. Bewonder hem hier.
bbq
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant