rubberlaarzen

Het is herfst: rubberlaarzen aan en gáán

Accessoires

Kamperen in de herfst is heerlijk, al kan er natuurlijk af en toe een bui vallen. Investeer in een paar fijne rubberlaarzen – en een goede regenjas – en je kunt alles aan.

Rubberlaarzen voor de herfst

  • Voor kids: de klassieke rubberlaars. Hij is er in het groen met stoere dino’s of in andere kleuren met hippe afbeeldingen. Uittrekken gaat makkelijk door de twee lussen aan de bovenkant. Voor 37 euro worden ze thuisbezorgd. Bekijk ze hier.
rubber laarzen
  • Lage rubberlaarzen; dat kan ook. Blauw met witte stippen. Ze kosten 20 euro. Hier te zien.
  • Voor als het echt koud is. Deze laarzen houden je voeten warm. Zelfs bij min 50 graden. De speciale zool zorgt ervoor dat je niet kunt uitglijden. Prijs: 199 euro. Hier te bekijken.
  • Lichtgewicht rubberlaarzen die er te gek uitzien. Ze geven ook nog eens extra steun door de speciale zool. Daar lopen kinderen graag mee door de regen. Vanaf zo’n 33 euro. Kijk hier.

Niks leuker dan je nieuwe rubberlaarzen meteen uitproberen natuurlijk. Nu het buitenland een beetje moeilijk is door alle veranderende kleuren, hebben we een tip in eigen land. Bezoek Noord-Limburg eens in de herfst. Daar kun je heerlijk wandelen. Er zijn ook speciale kinderwandelingen met de nodige speeltoestellen onderweg. Lees hier ons artikel over alle mogelijkheden in dit mooie deel van Nederland. De Rijksoverheid geeft de volgende tips:

Vakantie in eigen land

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant