Hymer 2021

Het Hymer 2021 nieuws

Nieuws

Hymer heeft heel wat te melden voor het nieuwe seizoen. Wil je weten wat het Hymer 2021 nieuws is? We verklappen het in dit artikel.

What’s new Hymer 2021?

  • Gisteren zag je bij ons al de nieuwe Hymer B MasterLine T. Binnenkort lees je hier een uitgebreider artikel over. Hymer komt met de B MasterLine T na de integralen in de MasterLine-uitvoering. Deze halfintegraal heeft hetzelfde comfort en luxe als de integralen. Het enige verschil is het Sprinter-neusje aan de voorkant. Zoals gezegd, binnenkort meer.
MasterLine T
Hymer BML T 780.
  • Een nieuw model in de Eriba Nova caravanserie: de 590. Met dezelfde beproefde Climadur-opbouwmethode. Nu in combinatie met een behoorlijke bak aan ruimte. Zoals in de badkamer, die helemaal achterin te vinden is. En in de keuken, die drie pitten en een grote koelkast heeft. Ook de zithoek is ruim. En het dwarsgeplaatste queensbed? Daar loop je bijna helemaal omheen. De eerste foto’s staan in ons Campingtrend Magazine, dat aanstaande zaterdag (4 juli) in de digitale brievenbus valt. Een artikel op onze site volgt snel.
Hymer 2021 nieuws
Heel veel ruimte in de nieuwe Nova 590.
  • Ook nieuw bij Hymer in 2021: de buscamper Hymer Free 540 als editionmodel Blue Evolution. Dit is een vervolg op het eerdere succesvolle model in deze uitvoering. Hij is uitgevoerd in de schitterende kleur Storm Blue en heeft een zwart slaaphefdak. Een eyecatcher die ook nog eens bomvol met opties zit. Later meer.
Hymer 2021 Blue Evolution

Op de hoogte blijven van het Eriba- en Hymer-nieuws? Hou onze site in de gaten!

Naar de site van Hymer.

Naar de site van Eriba.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant