Hobby 2021

Het Hobby 2021 campernieuws

Campers

Hobby zet bij zijn bestaande camperseries de puntjes op de i. Bij Hobby 2021 verder drie nieuwe alkoofmodellen én een nieuwe halfintegraal.

Hobby 2021: uitbreiding Optima Ontour

De halfintegraal Optima Ontour is de instapper van Hobby. Gunstige prijs, goede kwaliteit. Af-fabriek – dus zonder bpm – beginnen de prijzen onder de 50.000 euro. Nieuw voor het komende seizoen zijn de modellen T70 E en T70 F. Beide met een lengte van 7,42 meter. De eerste heeft achterin een badkamer over de volledige breedte. Daarvoor staan de enkele bedden. De aansluitende keuken heeft een L-vormig aanrecht. De tweede heeft dezelfde badkamer én een Frans bed.

Hobby 2021

Ook nieuwe alkoofmodellen

Naast de bestaande alkoven verwelkomt de Hobby Siësta-serie drie nieuwe modellen. De Optima Ontour Alkoof A60 GF heeft achterin een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed. Hij heeft vier vaste zit- en slaapplaatsen op een lengte van 6,23 meter. De twee andere modellen zijn een maatje groter. De A65 KM is 6,99 meter lang. Dit model heeft stapelbedden achterin (foto onder deze tekst). Samen met de alkoof en de om te bouwen dinette geeft dat zes slaapplaatsen. Optioneel zijn twee extra zitplaatsen, waarmee ook die op maximaal zes uitkomen.

Hobby 2021

De A70 GFM is 7,18 meter lang. Achterin een tweepersoonsbed. Eveneens een om te bouwen dinette en uiteraard de alkoof. De Ontour alkoven zijn er in Duitsland vanaf 48.595 euro (exclusief bpm). De drie nieuwelingen zijn allemaal tot 3500 kilo zwaar. Ze zijn ook alledrie 2,33 meter breed. De koelkast is 133 liter groot. De watertank en de garage zijn verwarmd.

En verder nog

De Optima Ontour krijgt een update. Maar gaat verder onveranderd het nieuwe modeljaar in. Bij de luxere halfintegraal Optima de Luxe zien we een nieuwe indeling. Naast de T65 GE en de T70 GE is er een nieuwe T70 HGE. Deze heeft naast de enkele bedden in de slaapkamer ook een hefbed boven de zithoek.

Naar de site van Hobby.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant