Greyline Kampa

Kampa Greyline opblaasbare tunneltent: gemak en ruimte

Tent

De opblaasbare Kampa Greyline tunneltent is dé gezinstent. Waarom? Omdat je deze gigantische tent in je eentje opzet. Hoe? Dat laten we je zien in onderstaande video.

Geen leedvermaak dankzij Kampa Greyline

De Kampa Greyline tunneltent voor het hele gezin heeft ook een nadeel. Vroeger gingen de andere campinggasten er eens lekker voor zitten als je de tent probeerde op te zetten. En bij het zoveelste bakkie of biertje klonk er dan gejuich. Die tijd is voorbij. Deze toch echt wel grote tent kun je namelijk heel gemakkelijk in je eentje opzetten. Opblaasbaar – of oppompbaar heet dat gemak – en geen buur die nog hoeft te helpen.

De Greyline is niet alleen heel licht van gewicht. Door het gebruikte materiaal ademt hij ook. Dat maakt een verblijf in de tent erg comfortabel. Hij is geschikt voor tot aan zes personen. De slaapcabine is helemaal verduisterd. Dat slaapt vooral voor de kids een stuk prettiger (en langer). Alle spullen liggen onder handbereik door de her en der in de tent aanwezige organizers. De Kampa Greyline in de video is voorzien van een vast grondzeil en een 1,30 meter diepe luifel. Alle ramen zijn te verduisteren. Zien? Kijk dan naar onderstaande video.

Naar de site van Kampa.

Bevalt de video? Klik dan hier om je op ons YouTube-kanaal te abonneren.

Kampa: ook oppompbare voortenten

Natuurlijk heeft Kampa niet alleen tunneltenten. Dit merk heeft ook oppompbare voortenten. Zo kon je dit jaar zelfs al een Club Air Pro bij ons winnen. Die actie is helaas voorbij. Maar voor wie een goede opppombare voortent zoekt: bekijk hier het artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!