Carthago premium-DNA

Het Carthago premium-DNA

Campers

Leichtbau is de lichtgewicht bouwtechnologie die zorgt voor een laag eigen gewicht. Carthago huldigt hierbij het principe van een minimaal gewicht met maximale kwaliteit.

De Carthago maatstaf

Carthago houdt bij het bouwen van een camper rekening met het eigen gewicht. Daardoor blijft de camper onder de 3500 kilo en is het laadvermogen zo hoog mogelijk. Zo ontstaat een camper die te rijden is met een B-rijbewijs. En kunnen er toch genoeg personen en bagage mee. Dat lage eigen gewicht ontstaat niet door simpelweg dingen weg te laten. De Carthago maatstaf zorgt er namelijk voor dat het comfort en de kwaliteit op het hoge niveau blijven dat je van een premium camper mag verwachten.

Carthago AL-KO
Carthago campers staan op een AL-KO special light chassis

Totaalconcept

Elke camper van Carthago is een totaalconcept. Oog voor detail, slimme praktische oplossingen, innovatie. Ook de toepassing van high tech lichtgewicht constructiematerialen. Zo worden de aluminium draagbalken verlijmd. En zorgt de sandwichbouw met aluminium aan buiten- en binnenzijde ervoor dat zware wandversteviging overbodig is. De eisen aan gewicht, stabiliteit en veiligheid vertonen veel overeenkomsten met de vliegtuigtechniek.

c-tourer interieur
Interieur c-tourer.

Elke camper uit de Liner-premiumklasse van Carthago is uniek. In elke productie- en fabricagestap wordt meer dan 40 jaar ervaring verwerkt. Op het gebied van veiligheid en comfort is alleen het beste goed genoeg. Het Carthago premium-DNA staat niet alleen voor de lichtste camper in zijn klasse. Maar o.a. ook voor de meeste opbergruimte. Evenals de uitgekiende verwarming en airco met vele mogelijkheden, de rijveiligheid en het zichtconcept. Elke camper heeft de Carthago Personality. Carthago spreekt niet voor niets van dé camper.

c-compactline en c-tourer

De c-compactline is de lichtste camper in zijn klasse. Je krijgt campercomfort in busformaat. Niet alleen de lengtemaat is compact, ook de breedtemaat. De compactline is met een breedte van 2,12 meter namelijk ook zo’n 15 centimeter smaller. Verder zien we geen enkel compromis op het gebied van kwaliteit en comfort.

Carthago c-compactline
De c-compactline.

De c-tourer (foto boven het artikel) is 2,27 meter breed. De compacte modellen van deze serie blijven onder de 3,5 ton. Dat in combinatie met een hoog laadvermogen. Het interieur is tot in detail duurzaam en solide uitgevoerd. Een multifunctionele uitrusting. Een chic ontwerp en wooncomfort van het allerhoogste niveau. Oftewel, hoe mooi lichtgewicht kan zijn.

Meer weten? Ga naar onderstaande site of kijk in het maartnummer van ons gratis digitale Campingtrend Magazine.

Naar de site van Carthago.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant