anwb kampeerweekend 2019

Het ANWB Kampeerweekend 2019

Onderweg

De ANWB roept iedereen op om te komen(proef-)kamperen. Dat kan tijdens een weekend vol leuke activiteiten op camping de Kleine Wolf in Stegeren. Kampeer in je eigen kampeermiddel of huur een onderkomen. Wees er snel bij; het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Proeven hoe leuk kamperen is

Altijd al de vraag gehad of kamperen iets voor jou is? Zie je een tent, vouwwagen, caravan of camper eigenlijk wel zitten, maar kwam het er nog nooit van? Kom dan vooral proefkamperen. Een heel weekend lang kun je het kamperen uitproberen. Een weekend vol activiteiten voor iedereen, met een Pleinfeest en een Moederdag-picknick. Genieten van natuur, zon en buitenleven. Vrienden maken en de vrijheid voelen. Neem zeer zeker ook de kinderen mee.
Ook de ervaren kampeerder kan komen proeven. Aan een ander kampeermiddel bijvoorbeeld. Ga je bijvoorbeeld altijd al op pad met je caravan, maar wil je wel eens een camper proberen? Of andersom. Dat kan, er zijn er verschillende te huur. Natuurlijk kun je ook met je eigen vouwwagen, tent, camper of caravan komen. Je zult de nieuwelingen vast wel veel te vertellen hebben. Optie drie is gebruik maken van een luxe huuraccommodatie van de camping.
Het ANWB (proef-)kampeerweekend op camping de Kleine Wolf in Stegeren, Overijssel, vindt plaats in het weekend van 10 t/m 12 mei. Bekijk hier het programma en de arrangementsprijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant