Hero Camper als Ranger en Traveller

Caravans

De Hero Camper was te zien op de afgelopen Kampeer en Wandeldagen. Een teardrop caravan die leverbaar is als Hero Ranger en Hero Traveller. Made in Denmark

Hero Camper met rugged design

De Hero teardrops worden ontworpen en gebouwd in Denemarken. Gemakkelijk te gebruiken en comfortabel. Je hangt hem achter je auto en vertrekt. Je ‘cozy place to chill’ heb je bij je. Ze zien er ruig en stevig uit. Dat laatste is ook de bedoeling want hij moet lang mee gaan. Zo vallen de heavy duty banden bijvoorbeeld meteen op. De grondspeling is groot. Door die 33 centimeter zijn wat oneffenheden in het terrein geen probleem. De cabine is voorzien van een 35 millimeter dikke isolatielaag. Hij kan dus ook tegen kou. Tot min 21 graden is geen probleem volgens de fabrikant. Er zit gelukkig ook een verwarming in. Zoals alle teardrops is hij compact en erg licht. Hij kan achter vrijwel alle trekauto’s. Hij is compleet uitgerust met een watertank van 18 liter en keuken. Bijkomend voordeel is het hoge laadvermogen. Afhankelijk van de uitvoering kan er tot 420 kilo aan bagage meegenomen worden.

De Ranger

heroDe Ranger koop je met een buy back garantie. Hij kan dus altijd weer terug naar de dealer. Hij is 232 centimeter hoog, net zo breed en 455 centimeter lang. Zijn totaalgewicht is 850 kilo, maar kan opgewaardeerd worden tot 1200 kilo. Je kunt dan geen 50 kilo maar 400 kilo aan bagage meenemen. Hij heeft een dakluik, verwarming en een 230/12 volt stroominstallatie. Het stoere roofrack is standaard. Verder kun je nog kiezen voor zaken als een fietsendrager, zonnepaneel, een accu of een Thule luifel. Hij kost net geen 9000 euro.

De Traveller

De Traveller kost 500 euro minder en je zou hem je de geciviliseerde variant kunnen noemen. Geen stoer dakrek, ronde spatborden en gewone banden. Hij is eveneens 455 centimeter lang maar wel wat smaller en lager met respectievelijk 218 en 215 centimeter. Hij weegt leeg 780 kilo en maximaal is dat 830 of 1200. Er kan dus 50 of 420 kilo aan bagage mee. Verder is hij wat uitrusting en mogelijke opties betreft gelijk aan de Ranger.
www.herocamper.com
 
 
hero camper
Hero Camper interieur

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!