Mac in a sac

Herfstproof met dit Mac in a Sac regenjack

Accessoires

Het is weer voorbij, die mooie zomer… De herfst heeft zich al even laten zien, maar dat betekent natuurlijk niet dat het kampeerseizoen voorbij is! Het is alleen aan te raden om de kampeerbagage uit te breiden met weersbestendige artikelen. Met dit regenjack van Mac in a Sac zit je sowieso goed!

De meeste mensen pakken waarschijnlijk liever een zwembroek in dan een regenjas. Fair enough, maar het zal je maar gebeuren. Je bent aan het kamperen en de regen komt met bakken uit de hemel. Of je gaat er lekker op uit terwijl er nattigheid is voorspeld. In dat geval biedt dit unisex Mac in a Sac-regenjack uitkomst.  

Afsluitbare zakken

Deze regenjas is gemaakt van lichtgewicht ademend nylon. Hij is waterafstotend (wat je wel mag verwachten van een regenjack) en winddicht. De naden zijn getapet en de zakken afsluitbaar. Zo stroomt de regen niet direct je jaszak in. Ook handig: hij is voorzien van een binnenzak. 

Dit Mac in a Sac-regenjack is makkelijk mee te nemen in het bijgeleverde zakje. Zo loop je niet de hele tijd met een opgevouwen regenjas onder je arm. En gaan de hemelsluizen echt open? Dan trek je gewoon de capuchon uit de kraag. Wie maakt je wat?

Opvallen in neon

Val je liever niet op? Dan is dit zwarte exemplaar perfect voor jou. Spring je er graag tussenuit? Kies dan voor een van de andere kleuren. Bijvoorbeeld voor de neontinten (blauw, groen, oranje, roze en geel). 

Ben jij graag op de herfst voorbereid? Bestel het Mac in a Sac-regenjack (in alle kleuren) dan voor 44,95 euro via onderstaande button. En nu maar hopen dat het gaat regenen! Of toch niet…

Bekijk op bol.com
Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Relevant